27 Nisan 2016 Çarşamba

Dünya Kaleciler Günü Kutlu Olsun


Gece bunun konusunu açmıştım, şimdi biraz daha detaylandırdım. Bugün Dünya kaleciler günü, bu vesileyle Galatasaray'ın tüm büyük kalecilerine selam olsun. Kaleciler benim için önemli, idol olarak bahsettiğim çoğu isim kalecidir mesela. Kendisi Galatasaraylıdır ama Galatasaray'da hiç forma giymemiştir ve Galatasaray'a gelmesini çok istediğim bir isim vardı mesela, Rüştü Reçber. Kendisi benim idol isimlerimdendir. Wakabayashi kimdir demeyin, çocukluğumda onu taklit ederdim. Bugün oğlu Kasper harikalar yaratıyor ama çocukluğumun gerçeği Peter Schmeichel'dir. Günümüzün yaşayan efsanesi Buffon, yine idol kabul ettiğim isimlerden. Oliver Kahn, Van Der Sar diye uzar bu liste..

2 yorum:

  1. Cimbomun kaledeki efsaneleri listene dahil olabilecek kapasitede bir isim vardı:Brad Friedel. Terim'in 2. senesinde yollandı. Hoca o zaman 3 tü sanırım yabancı hakkını kalede kullanmak istemedi. Sağlam bir PL kariyeri oldu elamanın. Bu arada Şeren sonrası yerli kaleci efsanemiz olmadı. En sağlam yabancı kaleciler bizde, yerli kaleciler hep FB'de forma giydi. En sağlam gol kralı yerliler ise bizden. Bu durum son 20-30 yılın yazılı olmayan kuralı sanki .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yollanmadı, kendi gitmek istedi. Terim kendisini takımda mutlaka tutmak istiyordu ki 96-97 sezonunda TSYD maçlarında oynadı mesela ama Ağustos ortası gittiği için yerine hamle de yapılamadı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir