11 Haziran 2016 Cumartesi

Fatih Terim'le 3. Avrupa Şampiyonası, 3 Farklı Jenerasyon


Türkiye'nin toplamda katıldığı 4 Avrupa Şampiyonası var, 3'üne Fatih Terim'le gitmiş. Euro 96, 2008 ve 2016, üç farklı jenerasyon. Her devrin futbol şartları farklı, geçmişle yaşayamazsınız ve sürekli gelişmek zorundasınız ki Fatih Terim'in farkı buradan gelmekte, her dönemin adamı. Üç farklı jenerasyon onun elinden geçti, hatta buna onun ortaya çıkardığı Euro 2000 ve 2002 Dünya Kupası kadrolarını dahi eklemek mümkün. Ülke futboluna emeği ve katkısı büyük, bugün bu turnuva için beklenti yaşıyorsak yine Fatih Terim sayesinde. Müthiş bir geçiş dönemi yaşadık, gençleştik, yeni ve yetenekli isimlerle birlikte Euro 2016'ya başlıyoruz. Yolumuz açık olsun, umudum ve beklentim var..

2 yorum:

  1. hocam o değilde euro 2016 da dikkat çekenler listesi hazırlıyorum.romanyada sonradan oyuna giren denis alibec i gördün mü?enteresan bir oyuncu.maçın son anlarında 2 rakibi 10 numara yeteneğinde çalımlayan oyuncu.sonra transfermarkt a baktım.bu sezon 19 gol 14 asistle oynamış.yani çok yönlü bir oyuncu.

    YanıtlaSil
  2. bu arada jordanescu nun romanyasını beğendim.tarzları a.madride çok benziyor.fransa karşısında da pozisyona girmekte zorlanmadılar.oldukça organize bir takım.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir