28 Haziran 2016 Salı

Galatasaray'ın Sağ Bek Mezarlığı


Riekerink'in birçok övdüğüm noktası var, biri hariç. Nedense Linnes'i bir türlü güvenemedi ve formayı ona emanet edemedi. Koray Günter'i beke çektiğini gördük, Sabri Sarıoğlu oynadı, Semih Kaya için ise sağ bekte ısrar etti. Semih Kaya'yı sağ bekte denemek iyi hareketti ama Linnes gibi bir isim kazanılmalıydı, umarım bu kamp döneminde başarır. Konu o değil gerçi, Linnes'in varlığına rağmen Riekerink'in bir sağ bek isteği var, üstelik 11 için, alternatif düşünmüyor. Serdar Aziz hamlesi sonrası Semih Kaya'yı da daha sık sağ bek izleriz derken aklıma Galatasaray'daki sağ bek çöplüğü geldi. Tehlikenin farkında mısınız bilmem ama Tarık Çamdal hala gitmedi, Salih Dursun ise geri dönüyor. Galatasaray zamanında kimleri almış, kimlere ne para vermiş söylemleri bir yana, güne bakınca sağ bek konusu büyük bir mezarlık. Sabri Sarıoğlu da takımda kalabilir üstelik, tüm yollar ona çıkarken Linnes konusunda daha çok dövüneceğiz gibi..

1 yorum:

  1. Katılıyorum bu konuda size. Galatasaray resmen Sağ bek mezarlığı. Vizyoner başkanımız sayesinde yabancı transfer kısıtlaması varken, Ebou'e gibide oyuncumuz varken doldurulan onca çöpten dolayı, 3 tane yerli sağ bek almak zorunda kaldılar üstüne. Tarık, Salih, Veysel. Eldekininde zaten (Sabri) kronik problemleri var.
    Büyük taımlarda stoperleri bek oynatmaya hiç sıcak bakmıyorum. Denayer'de olduğu gibi bek gibi oynama kabiliyetleri yoksa.

    Onun için Tarık Çamdal ve Salih Dursun ilk yollanacak isimler. Arkasından Umut, Olcan, Donk, Koray (kiralanabilir) ve kiralıktan dönecek yerlilerle ayrılmaya devam edilmeli.

    Hocalar oyundaki sıkıntıları sadece oyuncu değiştirerek yada transfer yaparak değil oyuncuların beraber hareket edebilmeki (organizasyon) sakatlıkları değiştirerek düzeltmeye çalışmalı.

    Linnes'i fazla izlemedim ancak kullanılmalı. Galatasaray'da oynayacak kalitesi yoksa o satılana kadar yedek düşünülüp çok daha iyi oyuncu alınmalı.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir