24 Kasım 2016 Perşembe

Taraftar seçimini yapmış, doğrusu da bu


Taraftar gerçek anlamda seçimini yapmış, Euroleague'de Barcelona ile oynayacağımız maçın tüm biletleri tükenmiş durumda (doğrusu da bu). Bursaspor karşısında da 10 bin seyirciyi görürsek ne ala, Euroleague maçı olmasaydı da sayı en fazla 15 bini bulurdu. Sezon içinde 50 bini de gördük, havayı yakaladık, taraftar destek oldu ama maalesef bu kötü yönetildi, yönetilmeye de devam ediyor.

Bursaspor maçına dönersek, Riekerink'in maç için kullanacağı 11'leri tahmin etmek artık zor bir iş değil. Sezon başında istikrar üzerinden devam ediyordu, şu dönemde ise eline verilen kadroyu oynatmak durumunda kalıyor. Kendi kadroları, 11'leri değil bunlar, talimat neyse onu uyguluyor. Bu ortamda da göreve devam etmesi kendisi açısından ne kadar doğru bilmiyorum, bu durumu kendisi sorgulamalı. Kariyerinin en zirve kulübünde, bir daha böyle bir görev bulması imkansız da olabilir ama insanın kendi içerisindeki değerler her şeyin üzerinde olmalı.

Muslera
Sabri Serdar Balta Linnes
Ciğerci Selçuk
Yasin Sneijder Bruma
Podolski

Yüzde 99 ilk 11 bu ve benim kadrom değil, Riekerink'in çıkarmasını beklediğim 11. Sabri Sarıoğlu neden ve nasıl oynuyor sorusunun cevabını herkes biliyor, Linnes'in nasıl 35 dakikada harcandığını ya da. Carole yok, mecburen Linnes oynayacak. Serdar Aziz & Hakan Balta ya da Hakan Balta yerine Semih Kaya d abir ihtimal. Yaşanan olaylardan sonra Selçuk İnan kesin 11, Sinan Gümüş ve Eren Derdiyok'un formsuzluklarında da tercihler Yasin Öztekin ve Podolski.

Bursaspor maçı zor geçecek, kimse kolay olmasını beklemesin. Gerçi ligin dibindeki takımla dahi maça çıksak o maça kolay demek imkansız. Hücum edemeyen, topa sahip olmayı ve pas yapmayı her şeyin ötesine koymuş ama kısır bir Galatasaray'dan bahsediyoruz. 10 numarasının sol tarafta sıkıştığı ve çizginin belli noktasında hareketlendiği, Bruma dışında silahı olmayan, Tolga Ciğerci'sinin dahi düşüş yaşadığı bir takım. Ne anlatalım yani, her hafta aynı yorumlar.

2 yorum:

  1. Yorumlarımız bile kısırdöngüye girdi.Bursa macini dusunuyorum ama icimden kendi takimimi degil Bursa yi yorumlamak geliyor inan ki.JOR un tüm vasatlıgi herseye sindi galiba bunla ilgili bir durum.

    YanıtlaSil
  2. O değilde donk un hocası değişti bu hafta 11 başladı. etti 2. şafak 18. hadi hayırlısı

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir