31 Ocak 2018 Çarşamba

Biraz da futbolcunun içinde oynama isteği olacak, Emrah Başsan'da olduğu gibi


Emrah Başsan'ın Galatasaray'a transferini eleştirmiştim. Anlamı yoktu, Galatasaray'da bir geleceği olmadığını düşünüyordum ki öyle de oldu. Galatasaray'da herhangi bir resmi maçta forma giyemeden Rizespor'a kiralandı, devamında Hollanda'ya gitti ve geri döndü. Bu sezon da takımda tutulmasına rağmen çok fazla şans bulamadı, Fatih Terim göreve geldiğinde ise ilk gözden çıkardığı isim oldu. Niye diyemezsiniz, Galatasaray'da bir yeterliliğinin olduğunu düşünmüyorum. Sağ kanat ya da forvet arkası, rotasyonda büyük işler mi yapacaktı? İyi bir şey var yalnız, Emrah Başsan'ın yaşı ve aldığı ücret. Bonservisi yoktu, 24 yaşındaydı ve daha önemlisi aldığı yıllık ücret makul bir rakamdı. Böyle olunca da zarar etmiyorsunuz işte, oynatmadığınız bir ismi rahatlıkla yollayabiliyorsunuz. Tabii biraz da futbolcunun içinde oynama isteği olacak, Emrah Başsan'ı bu anlamda seviyorum. Israr ediyor, forma giymek için elinden geleni yapıyor. "Tarık Çamdal kadar para verseniz görürdüm onu" diyenler var da Umut Gündoğan ne yapıyor yıllardır. Emrah Başsan Portekiz'e gitti, Vitoria Setubal'a imza attı. Ülkede de kalmadı, yurt dışını zorlaması onun için ayrı bir artı. Kariyeri için hayırlı olmasını dilerim, Galatasraay'da olmayacağı belli bir isimdi ama zararsız şekilde yolların ayrılması da önemli. Yanlış bir hamleydi ama kötü değildi, buradan bu anlaşılıyor..

6 yorum:

  1. yazık oldu bu çocuğa. sırf iyi niyetinden ve düşük maaşından kadroda tutulmalıydı. yüzüne bile bakılmayacak kadar kötü olamaz. antalya'da oynarken gökhan töre'den daha iyi görenler vardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galatasaray seviyesinde değildi ama mükemmel bir karakter olduğunu gösterdi.

      Sil
  2. Dürüst iyi niyetli bir oyuncuymuş emrah helal olsun.

    Bu arada ndiaye nın işi çözüldü gitti. Lato Carrasso takımda kaldı ki ikisine de ihtiyaç lüks seviyesinde, forvet sol bek ve orta saha sıkıntısı varken. Son bir haftayı da kötü yönettik terim ve mustafa cengiz hanesine kendi adıma bir eksi koyuyorum.

    Latoyu neden takımda tuttuk? Sözleşmesi uzasın diye mi? En kötü nagatomo carole yapardık.

    Bir kaleci alıp kontenjan açıp yabancı forvet kiralayamadılar aferin yoneticilere.

    Ndiaye emrah gitti nagatomo geldi strateji hamleyi yaptık. Şampiyon olmazsak iyice sıvarız. Ettiniz kulübün içine galatasaray yönetimleri.

    YanıtlaSil
  3. Burada kalıp yattığı yerden kazanan oyuncu imajım olsun istemedim Galatasarayı ve taraftarını çok seviyorum demiş giderken

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir