12 Ocak 2018 Cuma

Coşkuya bakar mısınız


Şu an takım içindeki çoğu futbolcu Fatih Terim'le yeni tanıştı. Şöyle diyeyim, bildikleri Fatih Terim ayrı, birlikte çalıştıkları Fatih Terim ise bambaşka. Her futbolcu da Fatih Terim sonrası havanın çok değiştiğini söylüyor.

Tudor zamanı da iyi çalışıldı, kondisyon ve fizik olarak yüksektik ama iletişim kopuktu, devamında sevgisizlik hakim oldu. Fatih Terim çok önemli bir simge, herkes Galatasaray için önemini iyi biliyor. Bir de iletişim girdi işin içine, hocanın yaklaşımı çok daha farklı.

Şu fotoğraf çok şeyler anlatıyor, eğer yolun sonu şampiyonlukla biterse tekrar tekrar hatırlanacak. Donk ya da Koray Günter'ine kadar herkes hırs dolu, gam patlaması yaşıyorlar. Herkesten bir reaksiyon bekliyorum, mevcut kadro içinde ummadığımız çoğu ismi rotasyon içinde görebiliriz.

Transfere odaklıyız da asıl hamleler buradan gelecek. Sinan Gümüş, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, hatta Donk'a gider ilerleyecek olan bir süreç. Futbolcuları yeniden mutlu kıldık, çoğu isim yeniden ümitlendi, ayağa kalktık işte.

Bu kamp önemliydi, şu aşamada fazlasıyla verimli geçiyor. Umarım eksik olan 1-2 parçayı da tamamlarız ve tam anlamıyla yeni sezona hazırız mesajını veririz. İşimiz kolay değil, yine de çok daha fazla inanıyoruz. Bu coşku bizi şampiyon kılacak..

4 yorum:

  1. Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz hakemler olacak. Malum FT ile TFF'nin davası var. Bu şartlar altında YD istemez Terim'in şampiyon olmasını. Yani hakemleri de yenmemiz gerekecek.

    YanıtlaSil
  2. Koşar adım Şampiyonluğa :)

    YanıtlaSil
  3. Istek önemli ama hücum planimiz ilk yarı sıkıntılıydı transferde yapamicaz gibi Terim'in ağırlığıyla takım maksimuma çıkacaktır inşallah yeterli olur başakşehir organize oynuyor fenerbahçe derbi ustası beşiktaş elendiginde lige dönecek.

    Asamoah yaktın bizi herkes juveye sallıyor ama ben asamoahi samimi bulmuyorum bizi oyaladı deseydi son çare dışında turkiyeyi düşünmüyorum. Ona göre bakardık.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir