9 Haziran 2018 Cumartesi

Ciddi bir transfer alternatifidir ama beklemek gerekiyor


Trezeguet'i ben de beğeniyor ve çok istiyorum. Ülke içinde yabancı transferine çok sıcak bakmasam da bu adam bağırarak geliyor, tıpkı Badou Ndiaye gibi. Yine de taraftarın yaptığı bir hata var. Öyle bir hava yaratıldı ki bu iş takıntıya doğru gidiyor.

Hal böyle olunca da olası transferi durumunda beklenti ve maliyetin altında ezilme ihtimali doğuyor. Amrabat'ı da beğenir ve isterdim ama devamında oluşan maliyeti hatırlarsınız. Haliyle de o beklenti ve maliyetin altında ezilmişti. Kötü de bir Galatasaray kariyeri olmamasına rağmen.

Hashtag'ler falan açılıyor, o kadar da olmadığını düşünüyorum. Nihayetinde tek bir sezonu var, bence iyi de futbolcu ama yüklenen anlam abartıldı. 5 milyon avro büyük bir rakam, Garry Rodrigues'i satmadan o parayı vermek imkansız. Satılması durumunda benim de ilk gideceğim isim Trezeguet olur ama şu tabloda olmazsa olmaz olmamalı.

Trezeguet'in de bu ilgiyi gördükçe daha fazlasını isteyeceğini düşünüyorum. Hadi 5 milyon avro'yu bulduk, işin bir de yıllık ücret ayağı var ve eminim ki 2 milyon'dan aşağısına imza atmayacak. Bu konuda beklemek ve gelişmeleri takip etmek gerekiyor. Başka talipleri de var, eminim ki onun adına da Galatasaray olmazsa olmaz değildir.

Keşke imkan olsa da Garry Rodrigues ya da x ismi satmadan alabilsek. Geçenlerde de yazdım, Garry Rodrigues'in yerini doldurmak için onun gitmesi beklenmemeli. Bruma varlığında gelen Garry Rodrigues'in altını çizmiştim ama orada uygun maliyetler vardı. Bugün ise o durum yok, transferi bu zor kılıyor.

Ciddi bir transfer alternatifidir ama beklemek gerekiyor, işin özü bu. Bir anda anlam yüklendi, performans videoları ve hashtag'ler açıldı. Kasımpaşa belli ki bu ilgi karşısında 5 milyon avro'nun aşağısına düşmeyecek. Bu da günümüz şartlarında bizim adımıza çok ciddi rakam. Belki Avrupa piyasası için bu potansiyelde bir futbolcu adına düşük görünebilir ama Türkiye şartları farklı.

2 yorum:

  1. Ben de bu transferin olmasını çok istiyorum. Bunun en büyük nedeni 23 yaşında olması. Yani gelişime açık ve elimizde Fatih Terim gibi bir hoca var. Şimdi 5 milyona alırsak 2 sene sonra Rodrigues'den daha yüksek paralara satabiliriz. Potansiyeli oldukça yüksek bir oyuncu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de istiyorum ama bahsedilen mali şartlarda imkansız. En azından ben vermem. 5 milyon da değil, yurt içi 5.9.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir