29 Haziran 2018 Cuma

Her zaman olduğu gibi en büyük umudumuz Fatih Terim


Dün itibariyle yeni sezonu resmen açmış bulunmaktayız. Galatasaray adına hayırlı bir dönem olmasını umuyorum. Şampiyonlar Ligi gibi bir arenaya geri dönmüş oluyoruz ki doğal olarak Fatih Terim yeni döneme yönelik en büyük umudumuz olacak.

Fernando ve Maicon'u göremesek bile Milli Takım'da yer almamış çoğu futbolcunun ilk idmanda yer alması olumlu bir gelişme. Geçmiş yıllarda bunun sorununu çok yaşadık. Yabancılar çok geç gelirdi, o özel izinlerin süresi bir türlü bitmek bilmezdi. Gomis, Mariano, Feghouli ve Garry Rodrigues gibi isimler ilk idmanda yerlerini aldılar.

Feghouli'yi fit görmek beni mutlu etti. Geçtiğimiz sezona kıyasla bayağı bir kilo vermiş. Sakatlığını da atlattığını düşünüyorum ve yeni sezon için en büyük transfer olacak. Gomis ve Garry Rodrigues'in de Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek özel olarak çalıştıklarını biliyorum. Kamp döneminde hepsi daha net şekilde görülecek.


Carole idmanda ama Cavanda yok. Bu Cavanda'nın kayıtsız şartsız gönderileceği anlamını taşır. Carole'nin durumu ise yabancı sınırına bakar. Ben de takımda kalmasını isterim ama yabancı sınırı buna engel olabilir. Yerli bir sol bek gerekliliğinden bahsediyoruz ama Galatasaray kalitesini karşılayabilecek çok fazla isim de yok. Carole orası adına en iyi alternatif ve kamp dönemi onun adına büyük bir fırsat.

Muğdat Çelik de ilk idmanda yerini aldı. Donk'un da İstanbul'da olduğunu biliyorum ama henüz yeni sözleşme şartları açıklanmadığı için ilk idmanda yerini almadı gibi görünüyor. Tolga Ciğerci ise baş parmağındaki ağrısını öne sürerek ilk idmana çıkmamış ve klasiğini gerçekleştirmiş. Paylaşılan fotoğraflarda Tarık Çamdal da ister istemez ön plana çıkıyor.

Dünya Kupası'nda olan, Dünya Kupası öncesi ülkelerinin Milli Takım'larına katılan (Linnes gibi) isimler eksik. Fernando ve Maicon da özel izinli diye düşünüyorum. Bunun yanında Yunus Akgün haricindeki 2000 jenerasyonu da Milli Takım kampında yer aldıkları için ilk idmanda yoklar. Onları da ilk kamp döneminde göreceğiz.

4 yorum:

  1. Sinan Gümüş bacak kaslarını geliştirsin biraz. Profesyonel için yağ oranı yüksek güçsüz görünüyor

    YanıtlaSil
  2. Cavanda zaten Liege ile yeni sezon hazırlıklarına çıkmış.Carole için de iyi bi teklif gelir umarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Carole'yi yurt içi bir transferde takas olarak kullanabiliriz.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir