19 Temmuz 2018 Perşembe

Carole zayıf halka ve kamp döneminde de iyi bir performans izleyemedik


Kamp kadrosuna baktığımızda Carole dışında bir sol bekimiz yok. Ondan da bu dönemde "acaba ne çıkartabiliriz" diye düşünüyoruz. Fatih Hoca'nın Donk destanının ardından ister istemez Carole'den de olur mu diye düşünüyoruz. Kağıt üzerinde mantıklı bir alternatif gibi dursa da iyi dönemediğini söylemek lazım.

Yabancı sayısı en büyük sorun. Carole'yi de sayınca 13 yabancımız var ve biz transfer edilmesi gereken birçok pozisyon sayıyoruz. Haliyle de Carole burada zayıf halka ve kamp döneminde de iyi bir performans izleyemedik. Talipleri de konuşulurken ayrılığı sürpriz olmayacaktır.

PSV karşısında çok fazla hatası vardı. 2018 yılını boş geçtiğini söyleyerek başlayalım. Sevilla, Layun transferi gerçekleşince Carole'yi kadro dışı bırakmıştı. Carole de bu süre zarfında takımla idmanlara çıktı ama maç eksiği çok büyük. Ligin ilk yarısında da istikrarlı forma şansı buldu diyemem. Yine de İspanya havası almış Bruma ve Donk gibi isimlerin toparlandığını görmüştük.

Belki uzun vadede Carole de bunu yaşar ama takımda kalmasının pek bir ihtimali kalmadı. Fatih Hoca "onu görmek istiyoruz" dese de memnun olduğunu zannetmiyorum. Nagatomo'yu arıyoruz, onun bıraktığı etkinin ardından x bir sol beki beğenmek zor. Nagatomo olmadığında ise iyi bir alternatifin olmaması büyük sorun.

Carole'nin yerine yerli bir sol bek gerekecek ve bu anlamda adayları saymıştım. Hepsi de bonservis istiyor, o anlamda da elimiz kolumuz bağlı. Carole'den gelecek olası 1.5 milyon avro bu anlamda nefes aldırabilir. Hazırlık maçları biraz da Carole'yi pazarlama noktasında kullanılabilir. Ederi olan bir isim, biz beğenmesek bile.

Maalesef çok geriye gitti. İlk geldiği gün bir heyecan yaratmıştı ve potansiyelini gösteriyordu. Hatta ona güvenilerek Telles gönderildi ki o rekabetin bitmesinin ardından Carole düşüş yaşadı. O dönem bir de yaşadığı sakatlık, devamında Mustafa Denizli'nin onu tutmaması derken düşüşün önünü alamadık. Fatih Hoca'ya geç denk geldi, en büyük şanssızlığı bu..

4 yorum:

  1. ömer bayram için carole + para teklif edilebilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış bir isim için yüksek öneri bu.

      Sil
  2. Gurbetçi bi sol bek yok mu acaba?Piyasayı iyi kötü biliyoruz ama belki gözümüzden kaçan biri vardır alternatif noktasında.Çünkü ligden birini almamız zor çünkü çok para isteniyor.Yabancı zaten almayalım o hakkı başka mevki için kullanmamız daha doğru olur

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir