13 Temmuz 2018 Cuma

Serdar Aziz'in satılması teklif dahi edilmemeli


Serdar Aziz için Inter ilgisi bugünün konusu değil. Sezon bittiğinden bu yana böyle bir ilginin varlığından söz ediliyor. Serdar Aziz'in sandığımızdan da değerli bir isim olduğunu söylemek isterim. Tek kusuru yaşadığı sakatlıklar ki bu anlamda da geçen sezonu istikrarlı geçirmesi yüzleri güldürdü. Serdar Aziz, Galatasaray'ın en kıymetli parçalarından biri.

Mevcut kadromuzda yer alan her futbolcu için "satılabilir" yorumu yapabilirim. İddialı bir teklif gelir ve buna kayıtsız kalamayız. "Keşke" dediğim bir konu, bu tarz satışlara öyle ihtiyaç var ki. Ffp sarmalında bu tarz iddialı satışların önemi var. Bu tarzda her sezon en az bir satış yapabilmemiz bizim o sezonu çok daha iyi kurgulamamız anlamına gelecektir.

Satılamaz diyeceğim tek isim ise Serdar Aziz. Bu teklif dahi edilmemelidir. Hemen hemen herkesin yeri doldurulabilir ya da doğru akıl dahilinde en az hasarla atlatılabilir. Serdar Aziz'in gitmesi durumunda ise yerine alabileceğimiz 2. bir yerli stoper yok. Bugün onun için +10 milyon avro'luk bir teklif gelse dahi buna yanıtım "hayır" olur.

Yeni sezon 11'ini yaparken yerini garanti gördüğüm isimlerin başında geliyor. Stoper isteğimiz doğru, o da Denayer'in durumuyla alakalı. Ya o kalacak ya da başka bir yabancı stoper alınacak. Denayer gibi hızlı bir isim de olabilir, yeni bir fırsat doğar da lider stoper de alınabilir. Görünen o ki Maicon da takımda kaldı ve yeni sezonda kendisinden ne alabiliriz diye düşünüyorum.

Henüz 27 yaşında ve stoperlerin geç olgunlaştığını düşününce de en iyi dönemlerine girmek üzere. Şampiyonlar Ligi'nin Serdar Aziz'i çok daha yükselteceğini ve bu piyasanın daha üzerini konuşacağımızı düşünüyorum. Bugün dahi Inter'in 7 milyon avro'ları gördüğü bir isim oldu, yarın bambaşka rakamlar konuşulur. Inter'in de yeni sezon için çok daha iddialı bir takım kurduğunu belirtmek lazım..

8 yorum:

  1. Aynen öyle,bayrak oyuncularından olacak inşallah galatasarayin

    YanıtlaSil
  2. Muslera, Fernando, Serdar ve Nagatomo satılmaması gereken isimler bana göre. Bunların dışındaki isimlerin yeri doldurulabilir mevcut şartlarda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsim isim arttırmak gerekirse ben de aynı futbolcuları yazarım. Hatta onlara Mariano'yu da eklerim.

      Sil
  3. İlk geldiğindeki görüntüsü bende beynini kullanmadan oynuyor, çok hata yapıyor, sakatlığı cabası, yeni Servet Çetin bulduk izlenimi uyandırmıştı. Ancak sakatlıktan arındığı 2. sezonda gösterdiği gelişim, istikrar, takıma duyduğu aidiyet karşısında bana şapka çıkarmak düştü. O nedenle sana katılıyorum. GS için stoper olarak çok önemli ama GS ruhu açısından daha önemli. Selçuk'un artık yapamadığı Terim, Bülent Korkmaz, Ergün Pembe, Suat Kaya, Hagi türü liderimiz kendisi. Satılması teklif dahi edilemez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu istikrarı, lider karakteri hep vardı aslında. İlk sezonunda sakatlıktan kafasını kaldıramadı maalesef.

      Sil
  4. Stoper bölgesi gerçekten önemli hatta takviye daha da şart bana kalırsa sadece denayer dahi yetmeyebilir bi ayrıntı daha dikkatimi çekti terim donk selcuk fernando yeterli gibi ifadesi oldu moralimi bozdu ne yalan söyleyeyim ndiaye gelirse ne ala ama biri daha şart mutlaka ve belhanda nin arkasında bir yerli 10 lazım onun daha çok 8 görüntüsü bizi yorabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Defansif orta sahalar için o ifadeyi kullandı. Oyunun iki yönünü oynayacak bir orta sahanın gerekli olduğunu söyledi.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir