4 Eylül 2018 Salı

Bazen "biz elit kategoride değil miyiz" diye düşünmeden edemiyorum


Nike'nin elit kategorisindeki takımları için yaptığı alternatif forma konsepti güzel. O şehre ya da takıma ait bazı detayları formaya yansıtıyorlar. Buraya kadar her şey güzel. Galatasaray için yaptıkları formaya bakınca tadım kaçıyor. Özellikle de diğer takımların alternatif formalarını gördükten sonra. Bazen "biz elit kategoride değil miyiz" diye düşünmeden edemiyorum.

Formalar 1 yıl öncesinden tasarlanmaya başlar. Gelecek sezon giyeceğimiz formalar da bugünlerden belli olmaya başlamıştır. Bu yüzden de ihaleyi geçtiğimiz dönemin yönetimine bırakmak lazım. Kimin fikri bu bilmiyorum. Fikri Nike sunduysa bunu kabul etmek nasıl bir düşünce yapısı bilmiyorum. Eğer Nike'a bu fikri biz verdiysek daha da felaket.

İstanbul Boğazı tema olarak alınmış. Fikir iyi olabilir de bu olabilecek en kötü şekilde yansıtılmış. Formanın ortasından bir şerit geçiyor gibi. Etrafındaki sarı unsurları da beğenmedim. Üzerinde Galatasaray arması olduğu için bir şey demek istemiyorum ama formanın gerçekten bir izahı yok. En azından benim göz zevkim için.


Mesela bu bir fan çalışması. Beyoğlu Galata Kulesi konsept olarak alınmış ve hem İstanbul, hem Galatasaray adına çok önemli bir değer. Bu konsept içinde Galatasaray için kullanılabilecek en iyi formalardan biri. Yapan arkadaşın eline sağlık.

Bir de Nike'ın diğer alternatif formalarına bakalım. İşte o zaman dediğimi anlayacaksınız;

4 yorum:

  1. değiliz. nike kadar kötü forma yapan görmedim. o aşağı marka gördükleri macron bile nike'a basar. şu sözleşme bitse de kurtulsak. umbro > nike.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nike'a geçtiğimizde çok sevinmiştim ama yıllar içinde bitme noktasına geldiler.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir