23 Eylül 2018 Pazar

Görünen o ki bu sezon kazanılacak olası şampiyonluğun da belirleyicisi olacak


Fatih Hoca'nın 4. dönemindeki ilk idmanında gözüne çarpan bir numaralı isim Garry Rodrigues'i. İlk icraatlarından biri de Garry Rodrigues'i sol açığa koymaktı ve Göztepe maçına müthiş girmişken yaşadığı sakatlık üzmüştü. Neyse ki uzun sürmedi ve Ocak ayı kamp döneminden itibaren takımla birlikte büyüyen isimlerden biriydi. Hatta bir numarasıydı.

"Fatih Terim Galatasaray'a geldiğinde beni yanına çağırdı ve 'Sen benim anahtar oyuncum olacaksın' dedi. Bu beni çok gururlandırdı, mutlu etti. Fatih Terim, her geçen gün beni daha iyi bir insan ve daha iyi bir oyuncu yapıyor."

Lokomotiv Moskova maçının adamı seçilen Garry Rodrigues'in uefa.com 'a yaptığı açıklamalardan bir bölüm. Fatih Terim isminin olması gerektiği gibi altını çizmiş ve gelişimindeki önemini dile getirmiş. Gerçekten müthiş bir hikaye. Bu adam 2 yıl önce Paok forması giyiyordu ve yaşı 26'ydı. Bugün ise bir Şampiyonlar Ligi futbolcusu ve mevcut görüntüde piyasası adına iddialı rakamlar telaffuz edeceğiz.

Garry Rodrigues'de bu potansiyeli görmek mesele. Geçenlerde de söyledim, iyi bir 12. adam olmasını bekliyordum. Tudor dönemi iyi bir mücadele unsuruna dönüştü, Fatih Hoca'yla birlikte ise Şampiyonlar Ligi futbolcusu oldu. Şampiyonlukta direkt olarak etki sahibi. Bu gelişimi de 27 - 28 yaşında sağlıyor.

Hızlı ve atlet oyuncuların Fatih Hoca düzeninde kıymeti büyük. Futbolcu da buna çalışarak cevap verdiğinde ortaya çıkan görüntü bu. Garry Rodrigues'in çok çalıştığını ve asla "ben oldum" havasına girmediğini düşünüyorum. Bu mütevazı görüntüsünü koruduğu sürece çok özel bir isim olarak anılacak.

Tamamen futbol konuşuyoruz. Konuştuğumuz futbol içinde de Garry Rodrigues'in Galatasaray'ın bir numaralı hücum kozu olduğunu söylüyoruz. Geçtiğimiz günlerde sözleşme şartlarını eleştirdim ama gerekiyormuş. Ben parama bakarım modunda değil, aksine moral buldu ve daha da üzerine koymak için uğraşıyor. Görünen o ki bu sezon kazanılacak olası şampiyonluğun da belirleyicisi olacak..

2 yorum:

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir