13 Kasım 2018 Salı

Meşhur icraatın içinden yazılarımızdan biri de bu olsun


Meşhur "icraatın içinden" yazılarımızdan biri de bu olsun. Aslında çok fazla yeni bir şey yok. Blogda işler keyifli bir şekilde devam etmekte. Yazılara ilgi gösteriyor ve yorum atıyorsunuz. Her yazının altında resmen "forum" döndürüyoruz ve ben bu durumdan keyif almaktayım. Bu kadar uzun zamandır blog olayından kopmamam belki de bu sebepten.

Yorum olayının bazı noktalarını açmak lazım. Her türlü eleştiriye açığım ve o eleştirileri de yayınlamaktan çekinmem. Bazı arkadaşlarımızda böyle bir çekince doğsa da durum böyle değil. Üslup önemli, tek takıldığım nokta bu. Karşısında olan bir insanla "alay" eder gibi konuşulması hoşuma gitmiyor, bu tarz bir eleştiriyi ya da yorumu yayımlamam. Bunun dışında her türlü eleştiriye açığım.

Futboldan anladığımı asla iddia etmiyorum. Ben sıkı bir Galatasaray takipçisiyim ve gördüğüm, bildiğim şeyleri yazmaya çalışıyorum. Benim görüşüm bu olur, başkası farklı konuşur. Doğru bir üslupla devam edersek her konuda tartışırız, bu da benim hoşuma gider. Ya da hatam neyse bunu dilediğiniz gibi yazın, her türlü görüşe açık olduğumu bilmenizi isterim.

Geçtiğimiz günlerde güzel bir eleştiri geldi. Galatasaray ağırlıklı yazıyorum ve bazen ben de yorulduğumu hissediyorum. Galatasaray haricinde de futbol dünyası yürüyor, yazmak lazım. Mourinho konusunda güzel bir etkileşim almıştım. Bunu ilerletmeyi düşünüyorum, Dünya futbolunu da ağırlıklı olarak konuşmak isterim.

Sadece futbol da değil. Marvel / DC filmleri adına da bazı konuları yazıyordum. Buna elbette devam edeceğim, müthiş keyif alıyorum. Bunun yanında ilgi duyduğum diğer konulara da girebilirim. Film, müzik, dizi ya da herhangi bir şey diyelim. Bu tarz yazılar da gelecek. İddialı değilim ama ilgi duyduğum her konuda birkaç kelam etmek isterim.

Blogla alakalı beğenmediğiniz, şu şöyle olsa daha iyi olurdu diyeceğiniz ya da ne düşünüyorsanız bu yazının altına yorum olarak yazabilirsiniz. Her zaman desteklerinizi bekliyorum. Son zamanlarda beni motive eden noktalardan biri de göstermiş olduğum emeğe verdiğiniz büyük destek. Bunun adına da sizlere teşekkür etmem gerekiyor. 

12 yorum:

  1. Blogla alakali begenmedigim seyler
    -Sinan Gumuse agir elestri iceren yazilar olmamasi. Edepsizin yuzune edebi vurmazsan kedini alim sanar.
    Begendigim seyler 1.madde disindaki hersey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Sinan Gümüş'ü eleştirmiyorsam bu ülkede kimse eleştirmiyordur. Sinan Gümüş'ün medya gücü var mesela, sosyal medyada falan da çok güçlüdür. Hepsi bana savaş açtı, yıllardır nelerle uğraşıyorum bir bilsen :) Neyse ki insanlar gün itibariyle benim dediğime geldi. Ben de an itibariyle Sinan Gümüş'ü yok hükmünde görüyorum, bir beklentim yok ki kendisinden.

      Sil
  2. Bakış açının holiganizmden uzak olması ve yazılarının saha içiyle sınırlı olması nedenleriyle hemen he gün bloguna giriyorum. Daha çok salon sporu yazısı olsun isterdim ama o tip yazıları olayın daha içinde arkadaşlarla röportaj şeklinde yaptığından daha fazlası seni yorar.(Ayrıca farkındayım basketbol veya voleybolu bilmediğinden değil en iyisini yazabilmek için söyleşi şeklinde 2. bir kişiyi dahil ediyorsun) Genel itibarıyla blogun bir çok gazeteden daha doyurucu benim için. Bakış açının değişmemesi dilklerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim görüşlerin için.

      Salon sporlarıyla alakalı yazılar olsun ben de istiyorum ama senin de dediğin gibi çok iyi bilmediğim için o topa pek giremiyorum. Bilen arkadaşlara sorabiliyorum, o da sürekli yapabildiğim bir şey değil.

      Blogda da tek başıma devam etmek istediğim için bir yazar kadrosu oluşturmadım.

      Sil
  3. Tavsiyem yok ama bir sorum var. Neden yazıların bir kısmını kalın bir kısmını normal font ile yazıyorsun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok anlamsız ama sanki öyle daha güzel görünüyor. Estetik takıntım var :)

      Sil
  4. Galatasaray'la ilgili birçok ayrıntıyı yakalayanildigimiz, fikrimizi beyan edebildiğimiz ve buna cevap alabildiğimiz böyle bir platformun varlığı beni çok mutlu ediyor. Başarılarının devamını diliyorum. Özellikle her yorumu cevaplamaya calisman çok kıymetli bir hareket

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bazı yorumları kısa geçebiliyorum, bu beni üzüyor. Nedeni de bazen aynı sorular geliyor üst üste ve her sorunun yanıtı aynı olmak durumunda oluyor. Bazen de iş yoğunluğu.

      Sil
  5. Maç tahminlerinde bulunabilirsin.1.50 1.60 tutabilecek maçlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada iddaa yorumunda bulunmam, işim değil çünkü.

      Sil
  6. özellikle maç günleri 30-40 tane yorum görmek, insanların tartışması çok zevkli. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da o keyif veriyor. Forum döndürüyoruz resmen, iyi bir beyin fırtınası.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir