17 Ocak 2019 Perşembe

Ozan Kabak için Stuttgart'lı olurum, yarın Bayern Münih'i de desteklerim


Ozan Kabak'ın 11 milyon avro bonservis karşılığında Stuttgart'a transferi resmen açıklandı. "Neden sonraki satıştan pay" yok diye isyan etsek de 7.5 milyon avro'luk serbest kalma maddesinin olduğu ortamda 11 milyon avro kazanıyoruz. Elimiz kolumuz bağlıydı, haliyle şükretmek gerekiyor.

Ozan Kabak'la yapılan sözleşmede 7.5 milyon avro'luk maddeyi ekleyen dönemin idarecilerine bir selam çakmak gerekiyor. Elimizi kolumuzu bağladılar ve böyle bir satışa mecbur kaldık. Şu haliyle dahi en kötü 20 milyon avro kazanmak hayal değildi.

Stuttgart'lı idareciler de bunu söylüyor. 18 yaşında kazandığı tecrübenin altını çizmişler ve direkt oynatacağımız isim olarak belirtiyorlar. 18 yaşında Şampiyonlar Ligi stoperi oldu bu çocuk. Dortmund, 19 yaşındaki Leonardo Balerdi için 16 milyon avro bonservis ödedi ve çocuğun henüz 5 maçı var. 

Formayı da direkt alacaktır. Ayrıca bu transferde Bayern Münih'in de payı olduğu ve sonraki satış için şimdiden işi bağladığı yazılıyor. Zamanında Werder Bremen'in yaptığı Gnabry transferinde de bunu yapmışlardı. En az 2 sezon içinde Ozan Kabak'ın Bayern Münih'e transfer olacağını düşünüyorum. Bu potansiyele fazlasıyla sahip.

Ozan Kabak için Stuttgart'lı olurum, yarın Bayern Münih'i de desteklerim. Galatasaray altyapısı nam salsın ve şu yetenekli çocuklar Avrupa'yı kasıp kavursun. Bu işten en karlı taraf yine Galatasaray çıkar. Galatasaray'ın çocukları yürüyedursun. Ozan Kabak ilk adımı attı, devamının geleceğine inanıyorum.

14 yorum:

  1. bence Stuttgarttan sonra İngiltereye gider, Bayerne gitmek isteyeceğini sanmıyorum zaten o de PL için Alamnyayı tercih etti, Bayern aldığı oyuncuyu bir daha bırakmıyor PL hedefi hayal olur bir daha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Bayern bu işin ucunda olmasa Stuttgart'a gitmezdi diyorum.

      Sil
  2. 7.5 üzerinden gitse 1-2 milyon avro imza parası alabilirdi kulübe para kazandırmayı tercih etti. İnşallah Arda gibi, Burak gibi, Emre gibi egosuna yenilmez, kalıcı olur oralarda. Ben de senin gibi oynadığı takımı desteklerim. Penaltı yaptırıyor, oynayamaz diye az eleştirmediler çocuğu. 18 yaşında 14 maç oynayarak Almanya gibi savunmacı madeni ülkeye giderek bazılarımızın anlayamadığı değerini gösterdi. Bu çocuk çok özel. Saha içi kadar saha dışında tavır olarak da özel ve çok olgun. Hiç değişmemesi dileklerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben büyüyeceğini ve önemli işler yapacağına inanıyorum. İyi bir profesyonel, kariyer hedefi var. Bozulmaz umarım.

      Sil
  3. Ozan hakkettiğini yaşıyor buna sonuna kadar inanıyorum. Allah bahtını güzel etsin ilk maçında ki amansız müdahaleleri kalacak hafızamda yıllar geçse de helal olsun hakkımız varsa kalpten canı gönülden başarılar kardeşimize..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim ki müthiş bir kariyer onu bekliyor.

      Sil
  4. şu ve altında devam eden 4-5 tweeti okuyunuz. ozan ne suçlu ne de hain. ama en kısa şekliyle "yemezler"

    https://twitter.com/SelimSuner/status/1085930865908240384

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun ekmeğini yemeye çalışmıyor ki. Adam 11 milyon avro'ya gitmiş, şunun hiç mi hakkı yok?

      Sil
  5. Altyapıdaki diğer gençler örnek alsın işte.Elbette her altyapı oyuncumuz Avrupa'ya bu kadar erken gidecek potansiyelde değil ama potansiyeli olanlar var ve bu isimler Ozan ile sürekli görüş alışverişinde bulunmalı ve neler yapmaları gerektiğini öğrenmeliler.Ayrıca işin bir de Fatih Terim gibi güvendiği genci gözü kapalı kadroya yazan bir teknik direktöre sahip olunması var.Umarım Ozan'ı örnek alırlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çalışmalılar. İyi bir örnek var işte karşılarında. Bunun devamı gelmeli.

      Sil
  6. Çocuk en azından Acungiller'e dahil olmadan kendini bu ülkeden kurtardı ya.İnşallah çok iyi bir kariyer kendini bekliyor. Tatillerde milli takım abilerinden uzak dursun yeter. Kafasını futbola odaklasın. 1.5 seneye Bayern Münih. Sonrasında tüm Avrupa devlerinde oynar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafasında sadece futbolun olduğunu düşünüyorum. Bozulmayacaktır.

      Sil
  7. umarım bu 11 in hepsi bizim kasaya girmiştir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir