6 Ocak 2019 Pazar

Selçuk İnan dahi görevi Belhanda'ya devretmiş, ben daha ne diyeyim


Bu sefer Belhanda övmeyeceğim, gerek de yok. Belhanda için ortaya atılan dayanaksız iddialara takılıyorum. Dış basında bu yönde haberler çıkıyor, "Belhanda hakkında bir şeyler ortaya atılsa da vursam" diye bekleyenler bu haberler üzerine hayal kuruyor.

Değerini bulan herkes takımdan ayrılabilir ama konu bu değil. Ocak ayında takımdan ayrılmasının neredeyse imkansız olduğu bazı isimler var, Belhanda da onlardan biri. Yaz aylarında 10 milyon avro gibi bir bonservisi düşünürsün mesela, Ocak ayında ise imkansız. Yeri dolmaz çünkü, Garry Rodrigues'e benzemez bu durum.

Çıkan haberler de komik. Bonservis bedeli 4-5 milyon avro arasında geziyor ve her seferinde de bu tekliflere Belhanda'nın sıcak baktığı yazılıyor. Adam altını çize çize söylemedi mi, tekliflerle ilgilenmiyorum ve Galatasaray'dan ayrılmayacağım diye. Hala neyin yaygarası?

Hoca ona güveniyor, mutlu ve sahada işini yapıyor, her geçen gün de performansı yükseliyor. Olmadığı günlerde de değerinin anlaşılmış olmasını umuyorum. 4-5 milyon avro gibi rakamlar komik, Ocak ayında 10 milyon avro gibi bir rakam bile reddedilir. Belhanda'nın gidişi üzerine yorum yapmak bu noktada saçma.


Selçuk İnan dahi görevi Belhanda'ya devretmiş, ben daha ne diyeyim. Tabii bu işin esprisi, ciddiye alanlar olmasın..

14 yorum:

  1. Varlığında toplu topsuz oyununa ikna olamadı çok kimse evet tarz itibariyle pek alışkın olmadığımız bir ortasaha fakat madem varlığında çözemiyoruz faydasını yokluğunda oluşan istatistik üzerinden anlayalım hiç değilse.
    Talisca 2 sene oynadı var mıydı böyle haberler veya fenerbahcenin faydalısı kim için görmek mümkün mü şu haberleri kıyas basit aslında bkZ Melo & Lugano benzer süreler oynadılar ama biri hep gitmeliydi diğeri ise yerde adam ezebilen olmasına rağmen olumsuz hiç bir gündemi oldurulmadı. Sevmek farkında olmayı gerektirir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belhanda'yı mühim görüyorum, bunu 902318409348203 kez yazdım. Benim görüşüm tabii :)

      Sil
  2. Sakatlık sonrası döndüğü sivas maçında çok iyi oynadı belki galatasaray kariyerindeki en iyi maçıydı da diyebiliriz.. penaltı pozisyonu ve sonraki goldeki topa yatarak yaptığı dokunuş ayrıca ceza sahasına içine yaptığı koşular olumluydu ve kendisinin önemli sorunu olan gerginlikten uzaktı umarım kendisine karşı olan önyargıları kırar ve sadece işine odaklanır. bizlerde bir başka oyuncu ile kısaylamaýı bırakırız belhanda ikinci yarıda feguli ile en önemli taktik silahlarimız olacak .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gelişerek, yükselerek devam edeceğini düşünüyorum. Kafayı buraya vermeye başladı çünkü.

      Sil
  3. 12 yabanci vardi garry maicon mariano gitti diyelim 2 forvet 2 stoper sag bek acik ve orta sahayi nasil aliyoruz? 16 yabanci yapar. Zeki Celik Yunus Mallı mi aliyoruz 31 ocakta birileri cuvallayacak bu sefer topu yonetime atamayacak gibi. Ha para yok evet aa modeste welbeck cahill niasse bizi tercih etmedi vs. 3 haftan kaldi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir pozisyonu mecburen yerliyle geçeceğiz.

      Sil
  4. Avrupa'da topsuz oyunda etkisiz olduğu için birçok futbolcu takimlarindan kesiliyor. Biz de ise Belhanda topsuz oyundaki etkisinin kiymeti bilinmediği için eleştiriliyor. İkinci devrede Feghouli ve Belhanda formda olurlarsa şampiyonluğu getirebilirler birlikte... 5milyon euro ise komik bı deger onun için... Bizim vizyonsuz yönetime güvenmem ama satarlar mi satarlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takımın temelini bu isimler oluşturacak. Satılsalar yerleri dolmaz, haliyle kazanmak en doğrusu.

      Sil
  5. Belhanda iyi oyuncu ama iyi teklif varsa satilmali 3.350 nmaasi avrupa kulupleri vermez araplar yada cinliler sadece. Sıkıntı belhandayi satmakta degil yerine uygun mzliyetli dogru adami alamsmakta...

    Hull City de sozlesmesi bitecek Markus Henriksen adinda 8-10 arasi ve Belhanda gibi mucadeleci norveçli bi adam var 2m nete rahat gelir. Cuzi bir bonservis odersin oyuncu ikna edersen. Ama biz bunlari yapamiyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın teklif de 10 milyon sınırında olmalı. Şu an bu parayı verseler satmam ama.

      Sil
  6. 2m üstü maaş alan hemen hemen herkes para edecekse bonservisten para gelecekse uygun fiyata satılmalı. Feghouli Belhanda Fernando hatta Muslera... Şampiyonluk için zaten yerlerde sürünen kimya ve takım olgusunun değişmesi sıfırlanması lazım. Bunun içinde yerlerine doğru adamlar almak lazım. İsimsiz oyuncularda olur çapan düşenlerde altyapıdan gelenler de... Dursun özbek'in kurduğu gereksiz pahalı takım çok erken miyadını doldurdu en az zararla değişimi gerçekleştirmek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ocak için olmaz, yaza böylesine bir değişim düşünülür.

      Sil
  7. Medya bu haberleri her dönem kasıtlı olarak yapıyor. Galatasaray da etkili olan her futbolcu bu tarz haberlerle hem bıktırılmaya çalışılır hem de taraftarın gözünde itibarsızlaştırılmaya çalışılır. Melo, keita, hagi, jardel, lincoln vb. Şu an belhanda gibi bir futbolcuyu 4-5 milyonlarlara bulabilmek bir hayal. Kaldı ki 8m ye satsak dahi aynı paraya aynı kalitede futbolcu bulamayız. Bu medya sayesinde belgandanın gidip 34 lük temposuz Sneijderin gelmesini isteyen bir güruh oluştu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dış basın da çok hareketli yalnız. Belki de bizim yönetimimiz kılıf arıyor. mümkün yani. Haberler kasıtlı yaptırılıyor ve mobbing uygulanıyor olabilir.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir