15 Ocak 2019 Salı

Yeni dünyanın ilk ayağı, Spider-Man Far From Home


Spider-Man Far From Home'nin Avengers: End Game'in 5 dakika sonrasında başlayacağı söyleniyordu. End-Game'de neler olacağını, ölmesi beklenen isimlerden kimlerle devam edileceğini bilmiyorum. Filmin sonunda hiçbir şey yaşanmamış gibi mi devam edeceğiz yoksa tüm yaşananlar hatıralarda mı kalacak?

Homecoming'de "ailemizin kahramanı Örümcek Adam" imajını güzel vermişlerdi. Bir Avenger olmaya çalışan ve her fırsatta kendini kanıtlamaya çalışan bir süper kahraman hikayesiydi. Tony Stark'ın da mentörlüğünde yeni bir süper kahramanın doğuşuydu aslında. Civil War'ı bir kenara bırakıyorum.

Burada ise bir Avenger var. En azından Nick Fury detayıyla bunu görüyoruz. Çıktıkları okul gezisinde her ne kadar bundan sıyrılmak, biraz daha öğrenciliğini yaşamak istese de Spider-Man kimliği onun yakasını bırakmayacak. Tabii soru şu, Tony Stark'sız bir Örümcek Adam nasıl olacak. Fragmanda Happy Hogan'ı görüyoruz, Pepper Potts'un da filmde olduğu söyleniyor.


Bunu her fırsatta yazıyorum. Marvel Stüdyo'sunun belki de en zayıf noktası "kötü karakterleri bizlere yansıtma" noktasındaydı ama son yıllarda yaptıkları seçimlerle bunun da altından kalktılar. Jake Gyllenhaal'ın canlandırdığı Mysterio'dan fazlasıyla umutluyum ve fragmanın benim için en güzel detayı oldu. 

Bu filmle birlikte 4. faz'a girmiş bulunmaktayız. Marvel'ın ne planladığı az çok belli olsa da hala bilinmezlikler var. Fox'u satın almalarının ardından geri dönecek kahramanlar, bir yandan planlanan filmler, kontratı biten ve ayrılıkları konuşulan eski yüzler derken yepyeni bir dünya başlıyor. Spider-Man Far From Home da bu yeni dünyanın ilk ayağı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir