30 Mart 2019 Cumartesi

Garry Rodrigues'in Galatasaray'a geri dönebilme ihtimali?


Garry Rodrigues için Suudi Arabistan günleri hiç iyi geçmemekte. Oynadığı 6. maçta ilk golünü ancak bulabildi. Takımı Al-Ittihad da Suudi Arabistan liginde küme düşmeme yarışı veriyor. Bilic'in hayal kırıklığı yarattığını hatırlıyorum ve geçtiğimiz günlerde yollar ayrılmıştı. Garry Rodrigues ve Başakşehir'li Da Costa gibi isimler onun transferleri.

Al-Ittihad, Garry Rodrigues için 10 milyon 250 bin dolarlık bir bonservis vermişti. Galatasaray'da yaptıklarının ardından da beklenti mutlaka yüksekti. Bundan sonra ne yapar, takımı ligde kalsa dahi kariyeri nasıl gelişir bilmem de aklıma Galatasaray'a geri dönebileceği ihtimali geliyor. Suudi Arabistan'da oluşan bir hayal kırıklığı var.

Kiralanma ihtimali de Galatasaray cephesinde "hayır" denmeyecek bir şey. Fatih Hoca'nın Garry Rodrigues'i çok sevdiğini ve beğendiğini görüyoruz. Galatasaray'daki 4. döneminin en büyük imzalarından biriydi. "Kenardan gelip enerji katsa yeter" denilen bir futbolcudan neredeyse yıldız bir isim çıkarmadı mı?

Garry Rodrigues'in sol kanatta gösterdiği o performansın şampiyonlukta payı büyüktü. Gomis'le güçlü bir ikili oldular ve bu sezona bakılınca da en büyük sorun ortaya çıkıyor. O boşluğu dolduramadık, takımın en önemli "gol" silahlarıydı. Onyekuru'yu izliyoruz ya da forvette yapamadıklarımızı. Garry Rodrigues'in ilk yarıdaki düşüşünün en önemli nedenlerinden biridir Gomis'in ayrılığı.

Diğer bir neden de "olmadan oldum" havasıydı. Ne kadar yıldız bir kanat performansı verirsen ver, çıta belli. Mütevazılık kaybolduğu an mücadele de gidiyor, haliyle de Garry Rodrigues'den geriye bir şey kalmıyor. Yine de en kötü hali dahi aranıyor işte, Onyekuru'yla geçen günlerde o boşluk büyük oldu. Dönebileceğine de inanıyorum, Fatih Hoca döneminde daima iyi bir alternatif olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir