29 Mart 2019 Cuma

Neden Ozan Kabak sorusunun cevabı


Voleybol şubesini konuşmuştuk ve o başarı / istikrar görüntüsünde altyapıdan gelen futbolcu sayısının çokluğu en büyük etmenlerden biri. Hem kadın hem erkek takımının başında çok değerli Galatasaraylı hocalar var, kadrodaki yerli ağırlını da altyapıdan gelen isimler oluşturuyor.

Voleybol şubesinde ülkedeki en güçlü altyapılardan birinin sahibiyiz. Bu durum diğer branşlar, en başta da futbol için geçerli. Özellikle de Fatih Hoca'nın göreve gelmesinin ardından umutlar daha da arttı. Son yıllarda yakalanan en iyi jenerasyonları görüyoruz.

Ozan Kabak'la ilk adımı attık. Formayı alacağına hazır olduğuna inandığımız ilk an o forma verildi ve ısrar ettik. Neticesi de 6 ay içinde 11 milyon avro'luk bonservis. Ekonominiz böyle nefes alıyor işte, alttan getireceğiniz isimlerle.

Ayrıca bir kültür de getiriyorsunuz. Voleybolda yaşıyoruz, futbolda neden yaşamayalım. Kısa vadede olabilecek bir iş olmasa da yıllar içinde yaşanabilir, şu an temel atma noktasındayız. Israr etmeliyiz, bir yandan da mevcut yabancı kuralı devam etmeli.

Ozan Kabak'ı sevme nedenlerimden biri de aidiyeti. Semih Kaya'nın paylaşımı çok hoş ve herkesi mutlu etti. Ortak özellikleri Galatasaray işte ve sadece o fotoğrafta olanlarla da sınırlı değil. Attığı yorumla Ozan Kabak imzasını atmış.

Ozan Kabak'ın diğer artısı da Galatasaray altyapısını herkesi tanıtmak olacak. Stuttgart ve Bundesliga'nın Ozan Kabak'la alakalı birçok paylaşımı var, takip edilen bir isim. Onun oradaki başarısının diğer adı da Galatasaray altyapısının başarısıdır.

4 yorum:

  1. ozan kabak ne demek istemiş ya anlayamadım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galatasaray altyapısı demiş, soruya cevap olarak :)

      Sil
  2. Semih'in yaptığı abiligi çok beğeniyorum eğer ilgisi de varsa futbolu birakip şimdiden alt yapıda çalışmaya başlasa ilerde çok iyi bir teknik direktör de olabilir. Almanya'da bir sürü örneği var bunun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teknik direktörlük biraz daha farklı. Teknik / taktik birikiminin yüksek olduğunu düşünmüyorum. Ama altyapı için haklısın, iyi örnek.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir