21 Mart 2019 Perşembe

Stoke City'nin istenmeyen adamı


İstenmeyen adam Badou Ndiaye diyebilir miyiz? Stoke City cephesinde taraftarların isteği bu yönde. Badou Ndiaye'nin de Stoke City'e dönmek istemediği söyleniyor ve bu durum taraftarlar arasında tepkiye yol açmış.

Badou Ndiaye'nin geri dönmek istememesi Stoke City'nin konumuyla alakalı olabilir. Tam da Premier Lig'e gittim derken küme düştüler ve sözleşmesinde yer alan maddeyi kullandı. 2. sezonunda da bu yönde bir madde var mı bilmiyorum. 

Badou Ndiaye'nin iyi bir menajeri var. Türkiye'den Suudi Arabistan'a giden birçok isimde onun imzası var. Badou Ndiaye'nin 16 milyon avro'ya Stoke City'e gidişi de aynı şekilde. Bonservis yüksek, bunun yanında küme düşme durumunda yeni bir transfer olanağı kılıyor.

Stoke City'nin Badou Ndiaye'yle devam etmek isteyeceğini düşünüyordum. Galatasaray'ın 6 ay içinde onu tekrar kiralaması müthiş işti. Fenerbahçe devreye girmese kiralık ücreti de 0 olacaktı. Yeni sezonda şartların nasıl gelişeceğini hep birlikte göreceğiz.

Stoke City'nin durumu parlak değil. Yine küme düşmekten son anda kurtardılar ve o potadan çıktılar. Ertesi sezonda da Championship'de devam edecekler gibi. Sadece Badou Ndiaye değil, birçok ismin orada devam etmeyeceğini düşünüyorum.

Geri dönmek istemiyorsa satın gitsin, iyi olmayan oyunculara bu kadar para vermeyin, geri dönsün, bu takıma katkı vermeyecekse rezerve takıma gönderin, onu bir ay U23 takımına gönderin, iş çözülür gibi yorumlar yapıyorlar.

Piyasası düştü. Galatasaray'daki görüntü beklenilen gibi değildi ama onda o menajer varken Arap ülkelerine transferi olası. 10 milyon avro üzerindeki rakamları ancak bu şekilde görürler. Galatasaray ise şartlar ne olursa olsun Badou Ndiaye'yle devam etmek ister mi emin değilim.

8 yorum:

  1. İlk sezonda büyük emekleri oldu, bu sezon ise kendisine verilen rolden kaynaklı kayıpları oynadı. 4-2-3-1 oynadığımız her an gerçek Badou gibi oynuyor. Yine de maaşı yüksek ve bir sezon daha kiralayacaklarını düşünmüyorum. Bize maaliyeti fazla olur ve daha düşük maliyetlere daha iyisini bulmak olası. Şartlar sorulur, ona göre hareket edilir ama umarım transfer sezonunun sonuna kadar Badou kovalamayız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4-2-3-1 neden oynamıyoruz, maçlara böyle başlamıyoruz bilmiyorum, bunu ısrarla sorguluyorum.

      Sil
  2. ndiaye'yi severim beğenirim ama aldığı maaşın karşılığı kadar oynamıyor açıkçası. bu maaşla tekrar kiralansın istemem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O maaşla kiralanamaz zaten, ben de hiç ihtimal vermiyorum.

      Sil
  3. Son dönemdeki formsuzluğu, pas istasyonu oluşturamaması bir yana bir de organizasyonu bozması ve kontrolsüz, savurgan futbolu düşünülünce seneye planda olmasın diye düşünüyorsun, ancak dinamik yapısı ve atletizminin yanında, dikine oynamayı iyi bilmesi ile Türk futbol yapısı içerisinde birçok maçta fark yaratabilmesi de beni kalması yönünde düşündürüyor. Şahsen, kararsızım. Bir tık üstünü alamayacaksak, kalmalı sanki. Uygun mali koşullarda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaşı uygun değil, o kesin düşmeli. Doğru yapıda bence de katkılı. Belhanda'yı daha öne, arkasına da Donk'u yazdığımız düzenlerde.

      Sil
  4. By maaşla kiralanmamalı tekrar.Ha maaşı düşük olursa tamam ama bunu da o kabul etmez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takımında kalır, o da Arabistan yapar bu paraları kazanmak istiyorsa.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir