20 Ağustos 2019 Salı

Bizi ilgilendiren kısım ise Icardi'nin adının Monaco'yla da anılmasıydı


Birkaç ay önce Inter'in en değerlisi ve takımın da kaptanıydı. Bugün ise istenmeyen, taktik idmanlara dahi alınmayan bir futbolcu. Juventus'da Dybala da benzer bir sorunu yaşıyor ama onun konusu biraz daha taktik / teknik detaylarla açıklanır. Icardi'nin istenmemesinin altında ise çok daha farklı şeyler var. Güvenemiyor, saha içinde direksiyonu ona teslim edemiyorsunuz.

Icardi gibi bir futbolcunuz varsa da (en azından Inter gibi bir takım için) katkı almak adına bunu yapmak zorundasınız. Conte'nin hayali Lukaku gibi bir forvetti ki o da gerçekleşti. Lautaro Martinez gibi bir değer de var elinde. Icardi gibi bir sorunla da yola çıkmak istemiyor. Futbolculuğu, kalitesi ne kadar yüksek olsa da sorun işte, ben de güvenemem.

Icardi de kalitesinden kaynaklı iyi bir takımda forma giymek istiyor. Hayalinde Juventus var mesela, oraya gitmek için her şeyi yapar. Juventus ise temkinli yaklaşıyor, onlar da bu hamleyi yapmayı pek istemiyor. Inter'in hayalinde de Dybala / Icardi takası var diye düşünüyorum. Icardi'nin ne vereceği az çok kestirilse her 2 takım adına da kazan kazan bir iş olabilirdi.

Dybala'daki sorun saha içerisinde kendisine yer bulamamak kaynaklı. Özellikle de Cristiano Ronaldo takıma katıldıktan sonra Dybala gözden düşmeye başladı. Kanatlarda ya da en önde olmuyor, çift forvetli ya da biraz daha serbest oynayabileceği bir düzen lazım. Bence değeri, yeniden ayağa kaldırılması gerekilen bir yıldız. Manchester United diyorlardı ki son anda o iş olmadı.

Icardi için Napoli de deniyordu. Orada da büyük iş başarabilirdi, Ancelotti tam onun hocası. Cavani ve Higuain gibi isimlerin boşluğu adına da Icardi iyi bir silah. Yanaşmıyor tabii buna, ille de Juventus mantığında. Son ana kadar bunu zorlayacaktır ama olmayacağını anladığı dakikada da adresi Napoli olur.

Bizi ilgilendiren kısım ise Icardi'nin adının Monaco'yla da anılması. Bonservis ya da yıllık ücret konusunda sorun yok, Monaco çılgın harcamaya hazır. Para sorunları yok, kötü gidişat kaynaklı da çılgın harcamaya hazırlar. Sportif direktörleri de değişti zaten, kalan günlerde tek yol transfer. Falcao ayrılığı için de kapıyı açacaktı.

Falcao onlar adına büyük bir vitrin olsa da artık yaşlandı, bayrağı devralacak başka bir yıldız gerekiyor. Icardi de Monaco'da dilediği gibi at koştururdu, tüm takım ona kurgulanırdı. İstemiyor tabii, bu sefer de İtalya dışına çıkmak istemediği konuşuluyor. Monaco forvetsiz kalmaz, Kalinic falan birileri mutlaka hazırdır. Icardi'yi alabilmeleri halinde ise başka şeyler konuşurduk.

9 yorum:

  1. icardi kimi istiyor o da belli değil. roma napoli juve herkese hayır diyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Icardi şimdi de kesinlikle Inter'de kalacağım diyor :)

      Sil
  2. Neymar juventusa diye baya bir haber dolaşıyor. Bayern coutinho hamlesi barcelona da her ne kadar kısmi bir boşluk açmışsa da barcelona nın neymarı tekrar alacağını düşünmüyorum. Juventus ise Ronaldo yu forvette oynatmak istiyor. dolayısı ile kanatta Neymar onlar için güzel bir hamle olur. Madrid'in çok isteği var Neymar için ama Bale Hazard Vazques benzema Asensio, james, isco varken anlamsız bir transfer olur. madrid pogba peşinde belki bir takas gelebilir. İcardi mayıs gibi real anlaştı deniliyordu ama onlarda vazgeçtiler ve hala adam transfer olamadı demekki ciddi bir problem var. 3 eylüle kadar bence ciddi transfer bombaları patlayabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence real istemiyor. sürekli bi bahane buluyorlar çünkü. bence en gerçekçi olan da "neymar önemli değil, gelecek sene mbappe için saldıralım" iddiası.

      Sil
    2. Ronaldo da artık forvet oynamak istiyor aslında. Juventus, Neymar'ı da alırsa seviye çok çirkinleşir :(

      Sil
  3. İcardi Milan'a gelsin en iyisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidebilir, şaşırmam. İtalya'da örneği çok.

      Sil
  4. Milano şehri futbolcu eritme merkezi gibi bir yer futbolcu ne kadar iyi olursa olsun. Oraya giden düşüşe geçiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Icardi'nin şu kalitede Avrupa'nın en büyüklerinde olabilmesi gerekiyordu.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir