13 Eylül 2019 Cuma

Net galibiyete hasretiz, güzel bir hoş geldin partisi olması dileğiyle


Kayserispor maçına göre değişim net. O maç üzerine 4 önemli transfer yapıldı ve 3'ü maç kadrosunda olacak. 2 ismi de ilk 11 bekliyoruz, Falcao ve Lemina. Kayserispor maçında orta saha Ömer Bayram, forvet ise Diagne'ydi. Ömer Bayram'ı eleştirmem, bence iyi bir maç çıkardı. Üstelik hem orta saha, hem de sol bekte. Diagne'yi ise konuşmaya gerek yok, Kayserispor maçında "ben gidiyorum" mesajını vermişti.



Kasımpaşa maçında beklenen 11'le, Kayserispor maçının 11'ini konuşalım. Gerçi Kasımpaşa maçında sürpriz bir dokunuş da gelebilir. 4-3-3'ü olmazsa olmaz görmüyorum, çift forvet de oldukça olası. Yine de Andone'nin cezası bu formasyon tercihini erteleyebilir. Bu yüzden de 4-3-3 üzerinden konuşmakta fayda var.

Ömer Bayram'ı sol bekte görebiliriz. Sezona formda girdi ve Nagatomo da Milli Takım'dan yeni döndü. Dün 33 yaşına girdi, Japonya da oldukça uzun bir yolculuk. Ömer Bayram'ı ödüllendirmek anlamında sol bekte görmeyi bekliyorum, rotasyon gerekecek. Orta sahada boşalan yer de Lemina'nın. Topla dikine çıkabilen, bir yandan da pas özelliği yüksek orta sahaya hasret kaldık. Lemina / Belhanda / Nzonzi üçlüsü oldukça güçlü.

Gönül ister ki Babel'i de dinlendirelim ama bu maçlık rotasyon sorun yaşıyor. Eksikler var, haliyle de Babel'i 11'de görmemiz gerekecek. O da sezona iyi girdi, oldukça formda. Hollanda Milli Takım'ında oynadığı son 2 maçta da gollerini attı. Galatasaray'da ise kısır ilerleyen hücumu taşıyan isim. Tabii bu sefer yalnız olmayacak, forvette bitirici ve oyun aklı yüksek bir etki yaşayacak.

Falcao'ya merhaba diyoruz. Galatasaray'a geldiği günden bu yana iyi çalışıyor ve Milli Takım arası eminim ki ona yaradı. Beklemenin anlamı yok, bir an önce sahaya atmalıyız. Uyum sağlaması ve maç eksikliğini gidermesi önemli. Babel / Falcao / Feghouli üçlüsü de yine yüksek seviyede bir hücum hattı olacak.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Ömer
Nzonzi Belhanda Lemina
Feghouli Falcao Babel

11 beklentim bu. Lemina'nın hazır olup olmama ihtimaline karşı da Taylan Antalyalı gibi bir koz var. Kasımpaşa da lige iyi girmedi. Kemal Özdeş'in tercihi bu tarz maçlarda kapanmak olmuyor, açık oynayabileceklerini düşünüyorum. Gollü bir maç izlemek olası ve hücum kalitesi yüksek olan da kazanacaktır. Net bir galibiyete ihtiyacımız var, Falcao'ya güzel bir hoş geldin partisi olsun.

6 yorum:

  1. lemina hazır geldi,hazırlık kampı geçirdi.herkes falcaoyla ilgilenirken lemina golünü atacaktır.telekomda ne yapar bilmem ama falcao dan her deplasman maçında gol bekliyorum.çünkü hiçkimse kendi sahasında kapanmıyor,bize karşı olan bu özgüveni çok iyi değerlendirecektir falcao.atleticodayken nou campta,bernabeuda,mestellada golsüz geçtiği maçı nadirdir.tam bir sıkı markaj yapma ve bedelini öde golcüsü.haftaya malatyada ligdeki ilk gollerini atacaktır..bu akşamsa etrafındaki herkes gol atar :)
    iddiaaseverlere bu akşam falcao gol atar bahsinden uzak durmalarını,sezon sonunda gol kralı olura uzun vadeli yatırım yapmalarını tavsiye ederim,yatırım tavsiyesidir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Falcao gol bulur, penaltıdan da olsa vurur. Bu maç hücum izleyeceğiz, mutlaka gol atacak. Beklenti gibi şeyler onun üzerinde baskı oluşturmaz.

      Sil
  2. ideal üçlü nedir sence ? nzonzi seri belhanda mı yoksa nzonzi lemina belhanda mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nzonzi Seri Belhanda diyorum. Nzonzi'nin yeri garanti, Seri Belhanda ve Lemina üçlüsünden formda olan ikisi 11 oynayacak.

      Sil
  3. Ömer Bayram için çıkış maçı olabilir. Bu maçta oynaması gereken Ömer Bayram sol bekte ve formayi kapıp vermeme ihtimali ciddi ciddi var. Bu sezonki performansı gayet iyi çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ömer Bayram'ın çıkışı hazırlık maçlarıydı aslında, bu ışığı veriyordu.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir