23 Kasım 2019 Cumartesi

Bir dünya derdimiz var ama Arda Turan konuşmak zorunda kalıyoruz


Fatih Terim / Arda Turan ilişkisinin arasına girmem ve bu konuda bir yorum yapmam. Hoca affeder, affetmez, kendisini ilgilendirir. Arda Turan'ı Galatasaray'da görmek istemeyen biriyim sadece, bu forma altına yeniden girebilme düşüncesi dahi beni üzüyor. Maalesef Fatih Hoca da buna çanak tuttu gibi, şu yoruma bakar mısınız.

"Ben çok şaşırdım, beklemiyordum. Evlat bazen kızdırıyor, bazen şaşırtıyor, bazen de duygulandırıyor. Ben o eski Arda'yı bugün görür gibi oldum. Benim yetiştirdiğim Arda, bu Arda. Bu Arda, kalbe de girer, gönle de girer."

Kendisi Galatasaray'ın evladı olmaktan çıkalı 4-5 yıl oluyor. Burada gönle de giremez, kalbe de. Affedilebilecek bir yanı da yok. Şu konuyu konuşmak istemezdim de, maalesef şu fotoğraf üzerine bir şeyler yazmak gerekiyor. Bu fotoğrafı gören doğal olarak "ya dönerse" diye soruyor. Hocanın açıklaması oraya doğru gidiyor çünkü.

Fatih Hoca affedebilir, özelde görüşür, kendisi için yeniden evlat olabilir. Gerçi o zaman da "bunca zaman ne yaşandı" hocam diye eleştirilir ki bu eleştiriyi yapanlar da haklıdır. Tüm Milli Takım süreci çöpe mi gitti şimdi, bu uğurda neler neler yaşandı. Bir el öpmeye düzeliyorsa her şey niye bu kadar zaman beklendi?

Hocanın, Arda Turan'ı yeniden Galatasaray'a döndürmek isteyeceğine inanmak istemiyorum. Taraftarın bu konuda tavrı net ve böyle bir şeyin ihtimali dahi hocaya tepkiyi yansıtır. Gerçi burası Türkiye, iyi 2-3 maç sonrası "ya aslında böyleydi" diyenler de çıkar. Ya da "hoca böyle yapıyorsa bir bildiği vardır" diyenler.

Bir dünya derdimiz var ama Arda Turan konuşmak zorunda kalıyoruz. Bambaşka mevzular var yoksa ve hangi birini elde tutsak kalacak cinsten. Şu mağlubiyet ve kötü görüntüyü de Arda Turan mevzusu gölgelememeli. Maalesef öyle bir söylem ve görüntü ki her yere çekilecek. Umarım olası geri dönüşün habercisi de değildir.

8 yorum:

  1. Futbol konuşunca da bir şey değişmiyor ki hep aynı şeyleri diyoruz ve dediğimiz şeyler gerçekleşmiyor. Bu sene devre arası operasyonu filan da görmek istemiyorum artık. Verdiği heyecan sıfır su takımın.

    YanıtlaSil
  2. yazına katılıyorum tamamen. yalnız fotoya bakarsak bu savaşta galip net terim oldu. adama böyle elimi öptürürüm dedi resmen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldu da geçen yıllar boşa geçmiş bakarsak.

      Sil
  3. özel ilişkileri düzelir ama takima alinacağinı pek sanmıyorum. adam 40 yaşına gelmiş gibi, sahada verebileceği hiçbir şey yok. hoca bunun farkındadir diyeceğim ama hoca da şu aralar kendisinin bile farkinda değil ve şu karambolde arda'yi 66 no forma ile görebiliriz de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben şaşırmam, olmaz olmaz diye bir şey kalmadı bence.

      Sil
  4. Hatasından ders çıkarıp gelip hocanın elini öpmesi doğru hareket.Aralarındaki sorun da ikisini bağlardı zaten. Ben milli takım sürecinde dahi Arda'ya kızmayan biriydim ama Türkiye'ye başka takım formasıyla dönmesiyle Arda bitti gözümde.Hoca baya yumuşamış gibi gözükse de ben gündeme geleceğini sanmıyorum.Gelse de olumlu karşılayamam bu transferi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aralarındaki sorunda değilim, ben işin Galatasaray yansımasındayım.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir