4 Kasım 2019 Pazartesi

Falcao sürecinde herkes yoruldu


Falcao sürecinde herkes yoruldu. Bugüne kadar öyle bir bilinmezlik vardı ki mevcut durumu her yere çekebilirdiniz. Kimse de "yorum" yapanları suçlayamaz, bilgi kirliliğini yaratan isimler belli. Şimdi bir de "Fatih Hoca Falcao'ya o kadar sıcak değildi" gibi yorumlar başladı. Fatih Hoca değil miydi tüm yaz Falcao'yla görüşen. Bu transferi sonuna kadar bekledi ama o da herkes gibi yaşananlardan çok sıkıldı.

Süreçte herkes hatalı. Sakatlık sürecini gizleyenler, Falcao, hatta teknik heyet. Kronik bir sakatlık falan yok, önce bunu geçelim. Yaşı bir yere geldi, bu yaz kupa oynadı, Ağustos ayında transfer inatlaşması da derken idmanlara dahi çıkmadı. Galatasaray'a transfer olur olmaz da direkt sahaya attık, ilk etapta da ısrar ettik. Hazır olmayan bir futbolcuyu kullandığımız için doğal sakatlık.

Falcao konusunda öyle bir heyecan doğdu ki o da bir an önce sahada olmak istedi, teknik heyet de hayır demedi. Sonrası sıkıntı işte. Sakatlığı kimse açıklamadı, o arada başka hadiseler yaşandı, konu oraya yoruldu derken haftalar geçti. İlk etaptan sakatlığın derecesi açıklanabilirdi ve bizler de ona göre beklerdik.

11 Kasım'da İstanbul'a dönüyor, 15 Kasım gibi de idmanlara başlayacağı söyleniyordu. Milli Takım arasının arsından kendisini izlemeye başlarız. Başakşehir maçına yetişir mi bilmem ama asıl hedef Club Brugge maçı olacak gibi. Bu sefer daha doğru kullanalım, tam hazır olmadan mücadelenin içine sokmayalım, ısrar etmeyelim.

Bir süre kenardan da gelebilir, sonrasında 11'e geçer. "Kronik sakat" gibi yorumlar beni üzüyor. Son 3 yılda neredeyse maç kaçırmayan bir futbolcu. Artısı da büyük olacak gibi, hala bekliyoruz. Falcao / Andone hayali kurarken ikiliyi bir arada izleyemedik. Andone de Falcao'ya partner olmaya geliyorum diyordu. Belli ki Ocak ayına kadar sallanmaya devam edeceğiz.

12 yorum:

  1. Psg maçı sonrası 1,5 ay filan yok deselerdi iş bu noktaya gelmezdi. taraftar her maç bu maç oynar gözüyle bakti ve her defasında sanki yeniden sakatlanmış gibi bi sinir harbi oluştu. en baştan açıklanmaliydi. çok büyük bi iletişim problemi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de, herkes durumu anlamış olurdu. Büyük bir iletişim skandalı bu.

      Sil
  2. Sorun sakatlığı değil.Sorun sakatlığı hakkında net bir bilgi verilmemiş olması.İletişimsizlik konusunu bu yönetim bi türlü çözemedi.Çık şu şu yüzden şu zamana kadar sahalardan uzak kalacak de olsun bitsin.Bu açıklama için 1 ay beklemeye gerek yok.Neyi kimden gizliyorsunuz futbolcu bu gayet de doğal sakatlanması

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru, benim de eleştirdiğim nokta bu.

      Sil
  3. Hazır olmayan bir futbolcu nasıl sakatlanir bunu da açıklarsanız ? Tendon rahatsızlığından ve kemik odeminden bahsediliyor. Bu iki rahatsızlığın hazırlığı falan olmaz. Hazır olmayan adam kosamaz, dalağı şişer gelip kenara otururur en fazla aynı lemina gibi. Iletişim sorunu olduğu kesin fakat hazırlık meselesine katılmıyorum. Eğer tendonitis varsa şimdiden geçmiş olsun. Üstüne soğuk su içelim hep beraber.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 60dan sonra zaten olan o, değiştir işareti yapmaya başlıyordu.

      Sil
    2. Yener Ince'yi dinledim ve direkt olarak tendon probleminden bahsediyor. Buna ragmen oynamis cok amator bir sekilde. Ben yurt disinda 3. lig de top oynadim ve tendon rahatsizligindan birakmak zorunda kaldim. Kendimden biliyorum, cekilecek dert degil. Tabi ki Falcao'nun imkanlari, gordugu doktorlar terapistler benimkilerle kiyas goturmez ama pek iyilesen bir rahatsizlik degil. Surekli nuks ediyor.

      Sil
    3. 3 yıldır neredeyse maç kaçırmıyor, bu nasıl oluyor?

      Sil
    4. Tendonitis yeni olusmus olabilir. Geriye donen bir rahatsizlik degil. Bir kere olmasi yeterli. Ya o da bizi buldu, ya da cok saglam kandirildik.

      Sil
    5. Büyük bir sorun olduğuna inanmıyorum. Hazır olmayan futbolcuya çok yüklenildi ve erken iflas etti. Toparlanması gerekecek. Van Persie hikayesi yazılmamalı.

      Sil
    6. Israrla anlamiyorsununz. Tendon rahatsizliginin hazirlikla bir ilgisi yok.

      Sil
    7. Ben açıklamalara bakıyorum, teşekkür ederim.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir