24 Eylül 2020 Perşembe

Jorman Campuzano & Galatasaray, transfer iddiası dış basından gelince ilgimi çekiyor


Transfer iddiası dış basından gelince ilgimi çekiyor. Galatasaray'ın 6 numara arayışında da çeşitli isimleri konuşmuştuk. Profil de değişti. Daha iddialı isimlerden, Taylan Antalyalı'ya alternatif olabilecek isimlere geçtik. Orada doğru bir isim bulduk ve kendi içimizden kazandık. Taylan Antalyalı yabancı bir futbolcu olsa ve Premier Lig'den gelip şu performansı gösterse başka şeyler konuşurduk. Biraz daha beklemek lazım tabii de, ısrarcı da olmak gerekiyor.

Ya onunla rekabete girecek, yine o yaşlarda birini alacağız. Ya da tecrübeli bir isim alıp, arkasına yazacağız. Rekabete girebilecek bir ismi almak şu şartlarda zor. Sattığın kadar al var ve elimizde de o miktar oldukça az. Etebo'ya da hesapta olmayan bir kira bedeli verilince, 900 bin avro civarı bir rakam kaldı. Campuzano gibi isimlere de kira + opsiyon tarzı teklifler yapabiliyoruz. Her takım bu tarz teklifleri kabul etmez. Hele ki futbolcu satılık listesinde değilse.

Campuzano için de bu tarz bir teklifle gitmişiz ve satın alma opsiyonunuda sorun olmasa da, kira bedeli az bulunmuş. Şu saatten sonra ciddi bir satış yapabileceğimize inanmıyorum. Yapmamalıyız da zaten. Kadroda düşünülmeyen ve Anadolu'da talibi olan bazı isimler üzerinden ffp oyunları oynanabilir. O sayede ufak da olsa bir girdi oluşturulup, sattığın kadar al kapsamı genişleyebilir. En azından kira bedeli denkleşebilir diyelim.

Campuzano, net bir 6 numara. Hareketliliği ve çalışkanlığı oldukça değerli. Klasik bir çapa değil, pozisyonuna göre hiç de fena olmayan pas kalitesi var. Şut özelliği de hiç fena değildir. Taylan Antalyalı'dan ne alıyorsak, Campuzano'dan da onu alabiliriz. Yeri gelir, bu isimler birlikte de oynar, 8 numaraya da çekilir. Sadece 6 numara gibi düşünmemek lazım, orta sahaya alternatif üretiliyor. Boca Juniors ikna edilir mi, sorun orası. Futbolcunun yaşı da 23, bir taraftan da yatırım gözüyle bakacağız.

11 yorum:

  1. Aha marcao gidiyo. Yandik. Eyvahlar olsun. 20 milyon euro ya gitse gam yemicem. 15 milyon euro ne. Cok cok az. Bu yonetim bence almada da satmada da tartismasiz beceriksiz. Kesin satacaklar ucuz paraya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Medya haberlerine bir anda parlamayı bırakın :)

      Sil
    2. En kotusunu dusunuyorumki daha kotusu olursa uzulmeyeyim diye. ;)

      Sil
  2. Tam aradigimiz tarzda bir futbolcuya benziyor, Taylanla birlikte muthis bir rotasyon olusturabiliriz. Simdiye kadsr Taylanin birebir alternatifini aramak yersiz olur diye dusunuyordum, bunun sebebi Taylan gibi cok yonlu bir oyuncu bulmanin zor olacagi ve bulunsa da yuksek maliyetli olma ihtimaluydi. Ama bu oyuncu ilk izlenim olarak bu cok yonlulugu vaat ediyor, ustelik maliyeti de uygun gibi duruyor, olursa scout ekibini veya bu oyuncuyu her kim onerdiyse onu, tebrik etmek gerekir. Scout ekibinin temasta oldugu boyle oyuncular varsa, Marcao da satilabilir ve yeri doldurulabilir demektir. 15M euro dogruysa, o paraya genc bir sol stoper, bu adam ve despodovu rahatlikla bitirebiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışkan, sertlik katar ve oyunun 2 yönünde katkı verir. Keşke gelse.

      Sil
  3. Marcao 15€ milyon+sonraki transferinden %10 pay az.20 milyondan aşağı olmaz.Ayrıca Diagne+Babel=İrfancan hakkında ne düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taylan Emre Irfancan orta sahasi guzel olurdu; tabii beraberinde Crivelliyi de isteriz, zira Diagne-Demba-Babel olacaksa ona ihtiyaclari kalmaz. Ama boyle bir takasa izin verilmez,zira Galatasarayin kadro derinligi zirve yapar, ustelik yerli kontenjaninda elimiz cok kuvvetlenir.

      Sil
    2. Bence de az ama satsalar şaşırmam. Bu yönetim beni asla şaşırtmaz. O takas işi ise ütopya ve bence şu an acil değil.

      Sil
  4. Keşke olsa iyi adam

    YanıtlaSil
  5. Orta saha dinamosu gibi görünüyor. Gerçi şu anda Taylan da öyle. Orayı zenginleştirmek açısından güzel olur

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir