30 Eylül 2020 Çarşamba

Ne yalan söyleyeyim, Galatasaray'a transfer olur diye düşünüyordum


Ne yalan söyleyeyim, Galatasaray'a transfer olur diye düşünüyordum. Ahmet Çalık'ın gidişini ve o kontenjana yazılmasını bekliyordum. Avrupa Ligi listesinde de +1 futbolcu demek anlamına gelecekti. 5. stoper olarak Ahmet Çalık olsa da, takımda devam edip etmeyeceği şüpheli. Maç kadrolarına dahi giremez halde. Rotasyon için Donk / Emin Bayram ikilisi düşünülüyor. Bu da doğru olan zaten. Emin Bayram ana rotasyonda çok daha fazla süre bulmalı.

Semih Kaya işi biraz daha alternatif düşüncesiydi. 5. stoper olur, an gelir forma giyer, tecrübelidir, takım içi katkısı olur gibi düşüncelerle. Şart değil tabii, kayıp gözüyle bakamayız. Galatasaray istemiş olsa gelirdi de. Şu ana kadar ki bekleyişi bu yüzden olabilir. Galatasaray'ı bekledi ve bu transferin gerçekleşmeyeceği ortaya çıkınca da Yeni Malatyaspor'a imza attı. Kendisi adına hayırlı olsun, Semih Kaya'yı severim.

Kaybı var bir de. Kamp dönemini kaçırdı. Kendi kendine ne kadar hazırlanmıştır bilinmez. Sparta Prag'da da son dönemde formayı kaptırmıştı. Yükseldiği zamanlar olsa da, Çekya kariyerine hayal kırıklığı gözüyle bakıyorum. Bir dönem Galatasaray'a kiralandı, hatta geçen Ocak döneminde son dakika bu iş yeniden zorlanmıştı. Şu an net bir ihtiyaç yoktu. Haliyle de ihtimal olarak bakılmadı. Semih Kaya da hazır olamadı.

Fotoğrafta da biraz belli. Vücut yağ toplamış gibi, görüntü hiç hazır değil. Zaten sakatlıklarla boğuşan bir futbolcuydu. 29 yaşında ve futbolu biraz daha geriye atmış olabilir. Onun şansı Hamza Hamzaoğlu olacak. Kendisini tanıyan, daha önce çalışmış bir teknik direktör. Semih Kaya'yı da hazırlayıp, bir an önce forma vermek isteyecektir. Lazio'lu Wallace'nin de transferi konuşuluyordu. Hücum için iyi bir takım olsalar da, savunma tarafını es geçtiler ve lige iyi başlayamadılar.

10 yorum:

  1. Almak isteyipte alamamışta olabiliriz, bu yönetim ve transfer ekibiyle şaşırtmaz yani.. Transfer dönemleri kabusa dönüştü artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğin diğer isimlerde doğrudur da, bunda sanmıyorum :)

      Sil
  2. ben de çok şaşırdım. ahmet - semih değişikliği başka açılardan da önemli olurdu aslında.

    YanıtlaSil
  3. Stoper için Emin dışında da altyapıdan oyuncularımız var.Joker TAYLANIMIZDA var.Marcao 25 milyon €'ya gidince oraya yabancı oyuncu almamıza gerek yok.Taylan,Emin ve diğerleri o açığı kapatır.Stoper alınacaksa da Altınordulu 17'lik stoper alınsın.25 milyon €'luk girdiyle 2 tane 6-8 karışımı ortasahaya yabancı oyuncu,1 tane sağ-sol açıkta oynayan yabancı oyun kurucu profili olan biri gerekli.Tabii Belhanda,Babel,Feghouli ve yetersiz fizikli Falcao giderse bal kaymak olur.Şener,A.Çalık,J.Durmaz,Atalay'ı söylemeye gerek bile yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 25 milyona gidecek mi :) Giderse de oraya yabancı gerekiyor. Sen gündemi de takip etmiyorsun, Ravil Başakşehir'e imza atalı 3-4 gün oldu :)

      Sil
    2. Bir yer 25 milyon €'dan aşağı satmayacağımızı yazıyordu.Ravil'de haklısın.Emin ve Kaan var elimizde.

      Sil
  4. Kesinlikle Galatasaray'a gelmek istemiştir ama şartlarda anlaşılamadı sanırım. Tabii bir de oynamak istemiş olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şartlar değil de, biz istemedik sanırım.

      Sil
  5. Hiç futbolcu tipi de kalmamış hepten Nişantașılı Kadın Kuaförüne bağlamış.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir