24 Ekim 2020 Cumartesi

Bir konuda hakkı var, o da hakkını yeterince teslim edemediğimiz


Birkaç gün önce, Adem Büyük'ün bir röportajı vardı. Galatasaray'daki günlerinden ve ayrılık sürecinden bahsetti. Kimsenin ona git demediğini ama oturmak istemediğini, karakterinde "oturarak para kazanmak" olmadığını belirtmiş. Kendisine çok büyük saygı duyuyorum. Yeni Malatyaspor'da, Galatasaray'da kazandığından daha fazlasını kazanmıyordur. Üstelik bir de, giderken alacak bıraktı ve biz onu transfer geliri gibi gösterebildik.

Bir konuda hakkı var. O da "hakkını yeterince teslim edemediğimiz". Andone zaten sakattı, onu hesaba katmıyorum da, Falcao gibi bir isim, Adem Büyük'ten daha fazlasını mı verdi sana? Oynayacağın iyi oyunu, Adem Büyük'le de oynadın. Ligde goller attı, Şampiyonlar Ligi'nde attığın 1 gol yine ona aitti. Mücadele gösterdi, isyan etti, formanın hakkını sonuna kadar verdi. Yaşı da ne olursa olsun, bu takımda kalmayı hak ediyordu.

Giderken söylediğim şuydu. Diagne ve Babel de dönünce, forvet rotasyonu şişti ve belli ki Oğulcan Çağlayan, Ali Yavuz Kol gibi isimlerin önü açıldı diye düşünmüştüm. Elinde 6 tane forvet oluyor çünkü. Şu an görüyorum ki, kimsenin önü açılmadığı gibi, Falcao ve Diagne ikilisinden de çok daha fazlasını verebilirmiş. Takımda kalsa formayı alırdı, alması gerekirdi. Gerçi geçen sezon da, ilk fırsatta yine kenara geliyordu ve Falcao oynamaya devam ediyordu.

3 yorum:

  1. Şimdi adem büyük aranıyor işte. Hoca gençlere size güvenmiyorum mesajını veriyor sürekli. Yoksa forvet bu kadar formsuzken oynatmamasinin başka sebebi yok. Böyle yaparak gençleri de kaybediyoruz. Adem karakterli bir adam falcao diagne var gençler var bana sira gelmez emek haracamdan da para kazanmak bana göre değil dedi gitti. Oğulcan da karakterli bir oyuncu. Galatsaray a gelmek için eski kulübü ile mucadele etti resmen. Yarın öbür gün o da böyle diyebilir. Sonra... gençleri kazanmak adına herhangi bir şeyin yapılmadığı bir takıma kim gelmek ister?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aranma değil de, olsa oynarmış diyoruz. Falcao da toparladı yoksa, son maçtaki durumu iyiydi.

      Sil
    2. Burası Galatasaray, teknik adam da Fatih Terim. Her gencin çalışmak hayalidir.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir