22 Ekim 2020 Perşembe

Gün sonunda, Seri'nin Fulham'ın Premier Lig kadrosunun dışında olduğunu gördük


Transferin ilk gününden, son saniyesine kadar, Seri transferini konuştuk. Fulham, Premier Lig'e çıkmasın diye başlayan süreç, Seri'nin Premier Lig kadrosuna dahil edilmemesine kadar sürdü. Ne kadar ilginç değil mi? Fulham, Premier Lig'e çıkamamış olsa, bu kiralama hamlesine kesin gözüyle bakıyorduk. Premier Lig'e yükselmelerinin ardından ise uçuk bonservis bedelleri, Inter gibi takımların talip olduğu konuşuldu. Gün sonunda ise bir anlamda boşta kaldı ve Ocak ayı transfer dönemini bekleyecek.

Seri'ye bu kadar odaklanmak mı yoksa, bu denli odaklanmanın ardından transferi bitirememek mi? Cevabını veremediğim bir soru. Bir yanım transferini istiyordu, bir yanım da ilk 2 haftanın ardından, dinamizm düşer mi diye soruyordu? Bu denli isteniyorsa, bu transfer bitirilmeliydi. Fulham'ın düşünmediği bir isim işte. Manchester City kadrosuna almasa neyse dersin, Fulham gibi bir takım 25 kişinin arasına Seri'yi yazmıyor.

Bu transferi bitirememek de haliyle eksi yazar. Nice'yi beklediği, onların da son gün başka bir isim alınca ortada kaldığı da yazılıyor. Buna da pek ihtimal vermiyorum. Vardır belki böyle bir şey de, en azından b planı da vardır. Orası olmazsa, Galatasaray olur gibi. Hoca da bu kadar istiyorsa almalıydın. Şu an Seri gibi bir yönlendiriciyi arıyoruz. Belki tüm sorunları çözmezdi de, takımı, en azından orta sahayı daha akıllı ve güçlü kılabilirdi.

Düşüşü de apayrı bir konu. Fulham'a ciddi bir bonservis bedeli karşılığı giderken, Fulham'ı yadırgadık. Daha yüksek profilde takımlara gitmesi beklendi. Sonra onlar küme düştü ve Galatasaray'a kiralanması gündem olduğunda da ihtimal vermedik. Bize niye düşsün diye bakarken geldi adam ve aidiyet gösterdi. Kalmak istedi, kalmak için de çabaladı. Fulham'ın tutumu garip, düşen piyasayı daha da bitirmiş oldular. Lemina'yı aldılar mesela, Seri dışarıda kaldı.

2 yorum:

  1. Scout ekibi birçok alternatif sunmuştur eminim... Ama yönetim bu dönemde nerdeyse hiç uğraşmadi çünkü yapılacak her transfer cepten para vermek demekti ona da bu yönetimden kimse razı gelmedi. Seri'yi kiralamak o yüzden cazip kira bedeli ödemiyorsun. Maaş da bir şekilde geç de olsa hallediliyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Scout ekibi de, teknik heyette sunar. Burada iş bitirecek olan yönetim.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir