31 Mart 2021 Çarşamba

Ömer Bayram'ın önceliği Galatasaray ve kalmak istiyor


Sözleşmesi uzatılmalı mı, uzatılmaması üzerinden bir anket açtım ve yüzde 63.6'lık oranda "uzatılmalı" söylendi. Bunu da, Başakşehir'in futbolcuyu takibi üzerinden yazdım. Ömer Bayram'ın önceliği Galatasaray ve kalmak istiyor. Kalacağını da düşünüyorum, kendisine sözleşme verilecektir. Takımın en az kazananlarından biri ve fiyat ağırlığı bu şekilde ilerler. Bir şekilde yerli ağırlığı gelecek ve rotasyon içinde yeri olduğunu düşünüyorum.

Herkes aynı klasmanda olacak diye bir şey yok. 2. ve 3. alternatifleri de düşünmek gerekir. Ömer Bayram'ın kalite anlamında bu seviyede olmadığını ben de düşünüyorum. Yine de bu tarz yerli alternatiflere de ihtiyaç var işte. Orta saha, sol ön ve sol bek, 3 pozisyonu da iyi kötü yedekliyor. Bu sezonu iyi geçmemiş olsa da, geçen sezon gösterdiği performansı hepimiz övüyorduk. Neredeyse asist kralı olacaktı.

Bu sezonu ise, geçen sezonun gerisinde. Yeri geliyor şans buluyor ya da kenardan enerji getirmesi adına oyuna dahil ediliyor. Orta sahada biraz daha farkı öne çıkan bir isim ki bu da Fatih Hoca'nın kazanımı. Sol bekte devam ediyor olsa şimdiye takımdan gönderilmişti. Eminim ki boşa çıkması halinde, çoğu büyük takım peşine düşecektir. Emre Akbaba mı, Ömer Bayram mı takımda kalmayı hak ediyor deseniz, Ömer Bayram diyecek durumdayım.

Düşük ücrete takımda tutulması beni üzmez yani. Giderse de gider, ona yapacak bir şey yok. İyi anarım tabii, benim beklentimin üzerine çıktı. Özellikle de geçen sezon orta saha ve sol önde gösterdiği performanslarla. Bu sezon ise olmadı bir türlü. Yine de kullanılıyor işte, yeri geliyor ve kenardan geliyor. Birçok pozisyonu alternatif altına alabilmesi avantajı oldu. Üzüldüğüm taraf ise, orta kalitesi iyi iken, bunun düşmüş olması. Geçen sezondaki asistleri hep böyle gelmişti.

6 yorum:

  1. 2 pozisyona direkt alternatif ama sol bek alternatifleri arasında asla olmamalı ve sıranın ömere gelmeyecek adamlar alınması gerekir kalmalı bencede :)

    YanıtlaSil
  2. ömer bayram kalmalı

    hem gerektiğinde sol bek hemde sol iç oynayabiliyor,topla driplingi var
    asist özelliği halen yüksek
    topla yeteneksiz oyuncu değil
    maaşıda makul seviyede,

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz joker oyuncular her zaman ise yarar. Sol bek orta saha ve sol kanati yedekliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maliyeti de düşük olunca kalması iyi diye düşünüyorum.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir