2 Nisan 2021 Cuma

Sahne kendisinin, artık başka bir ihtimal kalmadı


Sahne kendisinin, artık başka bir ihtimal kalmadı. Taylan Antalyalı'nın da Hatayspor karşısında olmayacağını düşünürsek, "stoper" konusunda ne olacağı kesinleşti. Taylan Antalyalı olsaydı da, Ozornwafor'u stoper olarak izlememiz gerekiyordu. Elinde kalan stoper kendisi ve başka bir ismi oraya çekmenin hiçbir anlamı yok. Etebo 6 numarada, Ozornwafor da stoperde oynayacaktır. Zor tabii, çok fazla eksiğimiz var.

Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı yok mesela. Zaten çok güçlü durmayan orta sahanın daha da zayıflaması demek bu. Bazı taşlar, biraz da mecburiyetten yerine oturacak. Feghouli mecburen merkeze çekilecek, Gedson Fernandes ve Etebo ikilisiyle de oradaki mücadeleyi ayarlayacağız. Bu da Oğulcan Çağlayan'ı sağ kanada taşır, çünkü ön alan da mücadele ve hareketlilik istiyor. Böyle bir dönem daha yaşamıştık ve hoca bu sınavı iyi vermişti. Umarım yine verir.

Şampiyonluktan yana beklenti sahibi değilim. Başarabilirsek ne ala, çok mutlu olurum. Başaramazsak da (bana öyle geliyor), yeni sezona yönelik ne gibi kazanımlar yaparız onu arıyorum. Hatayspor maçı heyecanım biraz da Ozornwafor özelinde. Henüz 21 yaşında, sol ayaklı ve fizikli bir stoper. Maalesef tam anlamıyla bir türlü izleyemedik. Kadroda kaldığına göre, kendisinden yana beklenti var diye düşünüyorum. O beklentiyi ne oranda karşılayacak göreceğiz.

Kazanırsak güzel olur. Genç, potansiyel sahibi bir stoperimiz olmuş olur. Önümüzdeki dönemde de bulacağı şanslar artar, +1 alternatif yazarız. Olmazsa da olmaz, bu tarz transferlerin zarar getirmeyeceğini daha önce söylemiştim. Talibi çıkar, bu işten Galatasaray'ın kazanımı olur. Bu tarz transferleri daha çok zorlamak ve çekinmemek gerekir. Belli bir potansiyelinin olduğunu düşünüyorum, transferi gerçekleştiğinde de yazmıştık.

7 yorum:

  1. Beklenti sahibi olduğu için değil mecburiyetten dolayı kaldı takımda stoper yok çünkü, valla ispanya 2.lignde bile oynayamadı umarım enteresan bir şey çıkar

    YanıtlaSil
  2. inşallah oynar. 1 senedir takımla idman yapıyor, eğer kabiliyeti olmasa bu kadar takımda kalmazdı. fiziği, sol ayaklı oluşu artıları. Marcao ve lyundama'ya olan bağımlılığımızın bitmesi adına da iyi olur.
    1-0 da olsa kazanmamız gereken bir maç. Umarım kazanırız
    ben Beşiktaş'ın takılacağını düşünüyorum. Bu kadar kolay pes etmeye gerek yok. 10 maç daha var. Bizimle de maçları var.
    Orta daha organizasyonunu kurabilirsek iyi forvetlerimiz var onlarla maçları alabiliriz. Ama orta sahada doğru kombinasyonu bulmamız lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım oynar da, kazanım olabilir deriz. Şu an oynamayacak gibi bir hissiyata kapıldım.

      Sil
  3. Kiralık gitti olmadı, Emin biraz hazır olsa veya en ufak alternatif olsa yeniden kiralık gidecekti ancak takımda kaldı, derken sakatlar, cezalılar ona oynama fırsatı doğurdu. Hayat böyle fırsatlar çıkarıyor insana. Ozornwafor o tür bir dönüm noktasında. Ya aşacak, ya düşecek. Umarım başarılı olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin Bayram da oynuyor, iyi gelişim gösterdi. Dönüşü daha güçlü olacak.

      Sil
    2. Evet emin bayram dönecek ve kulübede çürümeye bırakılacak. Yüzüne bile bakilmayacak. Örnek mi? ozornwafor işte.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir