3 Mayıs 2021 Pazartesi

Ya Halil Dervişoğlu'yla devam edemezsek?


Halil Dervişoğlu, her hafta üzerine koyarak ilerleyip, gelecek adına ümitler verse de, ister istemez insanın içine bir "kuşku" çöküyor. Ya Halil Dervişoğlu'yla devam edemezsek? Bu soru beni korkutuyor işte. Halil Dervişoğlu'nu kiralarken ki ihmal mi desek, iş bitirememek mi bilmiyorum da, opsiyonu ekleyememek problem olabilir. Üzerine koyuyor, gelecek adına çok şeyler vaat ediyor. Brentford da saf değil, oluşacak bu piyasayı iyi değerlendirecektir.

Zorunlu satın alma opsiyonuna girsek, 3 milyon avro'ya biterdi bu iş. Opsiyon koydurmaya çalışsak, 3.5 - 4 milyon avro bir şeyler yazılırdı yine. Bugün ise 5 milyon avro'ları konuşmaları beni şaşırtmaz. Galatasaray onu takımda tutmak adına elinde geleni yapacak. O da eminim ki kalmak için büyük çaba sarf edecek ama bu transfer süreci uzayabilir. Kiralık hamlelerin kötü yanı işte, yıllardır yaşadığımız şeyler. Ödenebilecek bir opsiyon yoksa, sorun büyük.

Denayer ve Onyekuru'da bunları yaşadık. Gedson'da da yaşayacağız, Halil Dervişoğlu dahi sorun potansiyelli. Şu çıkışı göstermesi mi beklenmiyordu bilmiyorum da, her ihtimali göze almak lazım. Transfer olduğunda bunu yazmıştım. Tüm ihtimalleri göz önüne almak gerekiyordu. Çıkış yaptı işte futbolcu, bugün elini zora soktun. Arada seçim ortamı var, zaman kaybedilebilir. Ne olacak, ne bitecek kimse bilmiyor.

Halil Dervişoğlu, golünü de attı, devamı gelecektir. Gole çok yaklaşsa da, bir türlü top kaleye girmedi. Bitiriciliğini tartışsak da, Gençlerbirliği maçında attığı gole bakınca da, harika bir vuruş. Bugüne kadar oyun içi katkısını konuşuyorduk, artık gollerini de konuşuruz. Rakip yarı sahasında müthiş bir bağlantı değil mi? Topla dönüşleri, çalım yeteneği, oyun aklı. Gollerinden öte, oyun içi katkısına yine döndüm. Bayılarak izliyorum.

6 yorum:

  1. Eğer eylüle sarkarsa seçim maalesef bu sezon çöpe gidecek hatta ileri ki yıllar bile belki de, hocanın sözleşmesi bitiyor ne olacak kalacak mı gidecek mi belli dğeil sözleşmesi bitenler var uzatma hiç olmadı kimler ile uzatılacak, transferler nasıl yapılacak bu yönetim ile her şey çok belirsiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eylülü geç, Haziran'a sarksa bile gelecek sezona umut bağlamayalım :(

      Sil
  2. Tam anlamıyla yeni nesil forvet. Hem oynuyor hem de oynatıyor. Umarım alabiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor olacak, umarım kongre işleri sekteye uğratmaz.

      Sil
  3. Klubu Halil'i bırakmak istemiyor bu açık ama oyuncu ısrar ederse alabiliriz, fakat bunun için burada süre bulması ve başarılı olması gerekir . Benzer durumu Denayer ve Onyekuru örneklerinde yaşadık, iyi geçen sezon oyuncunun değerini yükseltir yükseltmesine ama aynı zamanda klübe bağlar.
    Halil de denkleme tam zamanında katıldı, Kerem, Henry, Oğulcan, Onyekuru, Mohammed, Arda, Akbaba'ya kanatlarda da oynayabilen gençbir 10 numara ekleyebilirsek her türlü dizilişe uygun efsanevi bir hücum hattına kavuşabiliriz, elbette bunun için 15 milyon euroyu gözden çıkarmamız gerekir. Buna Gedson için 10 milyon euroyu eklersek ve kalan bölgeleri bonservisi elinde oyuncularla tamamlarsak 25 milyon euroya genç ve eksiksiz bir kadro kurma şansımız olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İster aslında, forvet tarafında rotasyonları bol. Hazır piyasa yaptı, bence zararlarını çıkarmaya bakacaklar.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir