9 Haziran 2021 Çarşamba

Bu potansiyelin ulaşacağı yerlerin ufak bir fragmanı


Kerem Aktürkoğlu için, Marsilya'nın 10 milyon avro'luk bonservis bedeli önerdiği yazılmış. Doğrudur, yanlıştır bilmem de, bu potansiyelin ulaşacağı yerlerin ufak bir fragmanı. 3. Lig'den, 1 yıl içinde Milli Takım'a yükseldiği süreç. Galatasaray'da kendini kanıtlaması çok uzun sürmedi. Şimdi biraz daha üzerine koyma, potansiyelini parlatma zamanı. Belki Şampiyonlar Ligi zor da, Avrupa Ligi, en olmadı Konferans Ligi. Buralara da adım atacak ve yerini sağlamlaştıracak.

Bu yüzden diyorum ki, gelecek sezon direkt olarak 11'de düşünülsün ve üzerine futbolcu alınmasın. Kerem Aktürkoğlu oynasın, rotasyonu Babel olabilir. Arkasında tecrübeli bir alternatif. Zaten gençler de var, yine o kanatta oynatabileceğimiz isimler mevcut. Üst düzey bir kanat transferine (en azından sol kanatta oynayan) gerek yok. Kerem Aktürkoğlu, kalırsa Halil Dervişoğlu. Bu isimlerin 11'deki yeri banko olmalı.

Bugün 10 milyon avro önerirler, yarın bu rakam 25 milyon avro da olur. Şu deniyor, ülkemizdeki x futbolcunun ederi maksimum şudur. Bu doğru, Avrupa adına ucuz pazarız da, satmasını bilen yönetimle birlikte görüntü değişir. Galatasaray'da ne almasını, ne de satmasını bilmeyen yönetimler izlediğimiz için, bu klişeyi doğru kabul etmek zorundayız. Belki maksimumu 25 milyon avro olur, o 25 milyon avro'yu da alırsın. Gidip de 15 milyon avro'ya satmazsın.

Kerem Aktürkoğlu, bugün gidip de herhangi bir teklife satılmaz. En az 1-2 sezon tut, sonrasına bak. Yerli kuralı da ufukta zaten, biraz bekle yani. Mutlaka Avrupa'ya gidip, orada da büyüyecek. Transfer hikayesi de güzel. Herkes kendisini isterken, Fatih Hoca devreye giriyor ve bu işi bitiriyor. Ona kalsa, bizzat bitireceği o kadar transfer vardı ki. Kalmıyor işte, bu mevcut yönetimle hiçbir şey olmuyor. Bu yüzden de gidip Fatih Hoca için bir şey diyemiyorum.

10 yorum:

  1. Kereme gelen teklifler potansiyeline geliyor :) 1-2 sezon oynasın da potansiyelini bizde göstersin o zaman teklifler daha da iyi olacaktır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi bir yonetimle de, çok güzel miktarlar kazanabiliriz. Nedense, bu yönetimlerin icraatları üzerinden yorum yapılıyor.

      Bu arada, bloğa yorum atarken sorun yaşamadın değil mi?

      Sil
    2. Yok abi bi sorunla karşılaşmadım hayırdır bi sorun mu oldu :)

      Sil
    3. Yorum adeti azaldı da, dedim sorun mu var acaba. Herkes sorun yok diyor :)

      Sil
  2. Bu haberlerin çıkması bile Kerem'den ne kadar önemli bir beklenti olduğunu gösteriyor. Seneye direkt 11 oyuncusu olmalı bence de

    YanıtlaSil
  3. peki terim bu potansiyele 40 haftalık uzun maratonda kaç dakika süre verdi ligde ?

    833 dakika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun maraton diye bir şey yok, maraton zaten uzundur.

      Önemli olan doğru zamanda, doğru anda şans vermek. Futbolcunun su an geldiği noktayı görünce, hocanın ne kadar haklı olduğunu görebiliyoruz.

      Biraz daha erken şans verebilir miydi dersek, bence de mümkündü.

      Sil
  4. Kerem ve Oğulcan ilk 11 düşünülmeli.Oğulcan değişik meziyetleri olan ve rakip savunmayı yoran oyuncu.İkisine sabredersek kazanımın fazla olacağını düşünüyorum.Babel,Arda,Emre Kılıç,Yunus kanat alternatif olabilir.Umarım transfer sevdasına kapılıp Kerem ve Oğulcan 'in önünü kapatmazlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğulcan Çağlayan zor sanki. Ama rotasyonun ana parcalarindan biri mutlaka olmalı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir