13 Haziran 2021 Pazar

Etiketi büyük tabii, arkasındaki menajer sağlam


Ozornwafor konusunu çözebilmiş değilim. Çözememe nedenim de, kendisini izleyememiş olmak. İdmanları da bilmediğimizden, kendisi hakkında alınan karara saygı duymalıyız. Hatayspor deplasmanı kaynaklı hocayı eleştirdim sadece. Luyindama ve Marcao'nun yokluğunda, Donk / Ozornwafor ikilisinin oynaması lazımdı, Gedson Fernandes stopere çekildi. Savunmanın çöktüğü kadar, orta sahanı da boşaltmış oldun. 2. yarıda düzen değişse de, yetmedi işte. 2 golle kaçan şampiyonlukta, bu tarz detaylara ister istemez takılıyoruz.

Ozornwafor oynasa ne değişirdi derseniz, en azından orta sahadan ödün vermemiş olurdunuz. Herkes yerinde oynardı. Ozornwafor'un ne vereceğini bilmiyorum, belli ki yetersiz göründü ve oynatılmadı. Ama yanlış karar işte. Kararın yanlışlığını da, Fatih Hoca'nın maçın 45. dakikasındaki değişiklikleri gösterdi. Hoca da bunu kabul etti. O gün, Ozornwafor oynamalı dediğimde gelen eleştiri furyasını unutmam. Neyse, olan oldu.

Ozornwafor, ilginç adam. Galatasaray'da koca sezonda şans bulduğu maç sayısı 1 ve onda da 8 dakika sahadaydı. Buna rağmen kendisi Nijerya Milli Takım'ına seçildiği gibi, 90 dakika sahada kaldığı oluyor. Etiketi büyük tabii, arkasındaki menajer sağlam. Galatasaray da kendisi için etiket işte, menajeri bunu sağlıyor. Sana şunu getiririm ama yanında bunu da getirirsem diyor. Adama borcun varsa, mecbur elinde oyuncak oluyorsun.

Ozornwafor'un en kötü ihtimalde dahi satılabileceğine inanıyorum. Kiralama bedeli ile dahi, bonservis bedelini çıkarmıştı. Nijerya için oynaması da bu etiketi güçlendirir ve yarın başkasına satarsın. Belki büyük bedeller kazanmazsın ama yine de kazanç yazarsın. Zarar ettirmez yani, o konuda güvencem var. Takımda kalma şansını ise hiç görüyorum, hele ki yabancı sınırı da düşüyorken. Zaten hoca da düşünmüyor gibi, stoper olmadığı ortamda dahi şans vermedi.

4 yorum:

  1. Uluslar kupasinda da oynarsa biraz bonservis elde edebiliriz belki. Hiç şans vermedik bizdeki performansına bağlı bir gelir elde etmemiz imkansız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun. Ancak bu şekilde piyasa yapabilecek.

      Sil
  2. Aslında 8 dk bile birkaç ışık vermişti. Ama sonuçta elimizde genç türk stoperler varken yabancıya bu dakikadan sonra süre verilmesi de yanlış.artik ne kadara sayarsak kâr.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6 numara oynamıştı bir de, o da enteresan :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir