Diagne'nin Premier Lig'den taliplerinin olacağını bekliyoruz. Mutlaka o transfer de bir şekilde gerçekleşir. Bu transferi gerçekleştirenin, mevcut yönetim olmasını istemem. Kendilerine güvenmediğim gibi, gelecek adına, maddi getirisinin yüksek olmasını beklediğimiz Diagne'den gelecek paranın akıbetini bilemiyorum. Yeni yönetim gerçekleştirsin bu satışı ve elde edilen gelirle de planlarını uygulasınlar.
Ayrıca mevcut yönetimin de, futbolcu satışı noktasında ne kadar başarısız, hatta beceriksiz olduğunu biliyoruz. Badou N'Diaye satışı demeyin, orada sportif aş içindeki isimler bambaşkaydı. Sonrasından bahsediyorum. Gomis'den başlayarak birçok örnek veririz. Ozan Kabak dahi, sözleşmesindeki maddeye rağmen, menajerlerinin özverisi ile daha fazla paraya gitti. Eski defterleri açmayayım, zaten neyin ne olduğunu herkes biliyor.
Halil Dervişoğlu gündemi bizim adımıza aktif. Ülkemizdeki tüm büyükler peşinde hatta. Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'da kalmak isteyeceğini ve burada devam etmesinin de onun açısından daha iyi olacağını söylemiştim. Gelişiyor, ivme kazandı ve bu istikrarın bozulmaması lazım. Brentford kapıyı 10 milyon avro'dan açtı denilse de, şu an tok satıcı modundalar. Galatasaray'daki çıkışına, ülke içindeki taliplerine, daha da önemlisi Euro 2020'e güveniyorlar.
Brentford ya da x Premier Lig kulübünde devam edeceğini düşünmüyorum. Yine en uygun adres Galatasaray olacaktır. Diagne'yi ise Brentford isteyebilir. Bu durumda da olası takas ihtimallerini konuşmak lazım. Daha önemlisi, aklı çalışan, vizyon sahibi bir yönetim bunu düşünür. Kafa kafaya bir takas da olabilir. Sonuçta Diagne'den gelecek dediğimiz para da, bir şekilde transfere gidecek. Transfer edilmesi düşünülen isimler, ödenecek opsiyonlar var.
Brentford Ivan Tooney i satarsa bu takas gerçekleşebilir. Bu transfer ciddi bir hal alırsa Halil + para zorlanmali.
YanıtlaSilTakas olmaz tabii de, iş yeniden kiralamaya dönecek gibi.
SilBrentford Halil'i Diagne karşılığında vermez. Başka liglerden talibi çıkmazsa Halil'de Brentford'da Terim olduğu sürece oyuncunun burada başarılı olacağını biliyor. Euro 2020 sonrasını beklemekte fayda var.
YanıtlaSilBence de vermez ama belli de olmaz. Bakmak lazım.
SilEvet Halili almaliyiz ancak ucurum rakamlara degil maks 3-4 arasi
YanıtlaSilBu da tabiki is bilen birisinin becerisiyle olur
Bende seninle ayni dusuncedeyim su an toksatici oynuyorlar
Halil daha kendini kanitlamamis bir topcu bizim Diagneyse en azindan PL de sana birseyler vere bilir
Eger boyle bir takas yapacaksakta uzerine para almamiz gerekir bunu basarmak gerekir
Halil ne kadar genc olursa olsun yolun henuz basinda o yuzden 7-10 gibi rakamlar ucuk kalir
Zaten o rakamlari verecek gucumuz olsa bile verilmemesinden yanayim
Umarim yeni gelecek yonetimde(Burak Elmas) transfer isleriyle profesyonel ugrasacak birileri vardir
Oyuncularimizi ederine satip daha ucuza alma becerisii olan birisi
3-4 arasını geçti artık bu iş, 6-7 aralarını görmeye başladı.
SilEuro sonrası rakamlar çok daha fazla artabilir. Bizim çok dediğimiz 8-10 milyon bandında paralar. İtalyanlarin İspanyollarin orta sıra takımları için bile çerez parası artık. Avrupa şampiyonasinda bir çıkış daha yapacak gibi geliyor bana Halil.
YanıtlaSilŞu sıralar bitirmek lazımdı. Yeni bir kiralama durumu doğar ancak.
SilDiagne + 2-3m euro olmalı
YanıtlaSilBu teklife de bırakmazlar işte.
Sil