3 Temmuz 2021 Cumartesi

Günü anlamlı kılan fotoğraf


Günü anlamlı kılan fotoğraf. Omar'ın dönüşü, bir şekilde idmanlara başlamış görmek bizleri mutlu etti. Geri dönüşü hala bir süreç tabii. Bir dizi ameliyat daha olacak, kök hücre tedavileri de var. Malum hadise yaşandığında, ilk etapta umarım hayatını idame ettirmeye devam edebilirdir demiştik. En önemlisi buydu ve çok şükür başardı. Şimdi de futbola dönüş için çabalıyor. Herhangi bir tarih verilmese de, Ekim / Kasım ayları öncesi zor gibi.

Geri dönsün de, nasıl döneceğini göreceğiz. Çalışmayı hiç bırakmamış, bu güzel olan. Yer yer takımla da idmanlara katılacakmış. Fatih Hoca, Omar'ı takımdan ayrı tutmuyor. Olympiakos'la oynanacak hazırlık maçına da götürülecek. Hocanın da yüzü gülüyordu. Belki de Omar'ın geri dönüşü kaynaklıdır. Söylediğim gibi, işin beklenti tarafı adına bugünden konuşmak imkansız. Sahalara geri dönsün de, sonrası kolay.

Sağ bek gündemini konuşuyorduk. Omar dönecek üzerinden plan yapmak imkansız. Geçen sezon Ocak ayında, günü kurtarsın diye düşünülen Yedlin'den beklenilen alınamadı. Sağ bek bakıldığına göre de, kendisine pek güvenilmiyor. Omar geri dönene kadar alternatif olarak kalabilir ya da bugünden taliplerine bakılır. İyi bir pazarlama sonrası satış yapılabilir aslında, o etiketi var. Yönetim adına en önemli sınavlardan. Almak neyse de, asıl olay satabilmek.

Sağ bek transferi gerekiyor. Bu kaçınılmaz olan. Yedlin'den hemen vazgeçmeyelim, kampı görelim, o kadar kötü isim olmaz, düzene uyumunu bekleyelim dedim de, belli ki gözden düştü. Bu saatten sonra da dikiş tutmaz. Ancak 3'lü savunma oynayacaksın ki, sağ kanadı kapatsın. Arkasında hızlı bir stoper istiyor. Bir de, hücum düzeni olmalı. Ayrıca, onu da kullanabilecek bir oyun kurucu. Hızından ancak bu şekilde fayda sağlayabilirdik.

7 yorum:

  1. Di maria geliyo haberleri var. Ne diyosun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben öyle bir şey duymadım ve bu tarz etiketli, maliyet işlerine girmeyiz sanki.

      Sil
  2. Üçlü savunmanın sağ stoperi de olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatih Hoca zorda kalmadıkça 3lu savunma oynamaz bence. Oynasa da, beklerden birini stoper denemez. Şu ana kadar hiç görmedim.

      Sil
    2. Yeni şeyler denemeyi seviyor son dönem revaçta olan oyun da bu olunca belki düşünülebilir. Ama senin de dediğin gibi bütün hazırlıklar dörtlü savunmaya göre yapılıyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir