23 Ağustos 2021 Pazartesi

Aynı rotasyonun, bu sefer daha farklı isimler üzerinden işlemesini bekliyorum


Randers karşısında belli oranda rotasyon gelmişti. Sonuç anlamında istediğimizi alamasak da, rotasyon gerekliydi. Aynı rotasyonun, bu sefer daha farklı isimler üzerinden işlemesini bekliyorum. Hatayspor karşısında da bazı isimleri dinlendirmek gerekiyor. Taylan Antalyalı / Berkan Kutlu ikilisinden biri, Kerem Aktürkoğlu ve van Aanholt gibi isimler dinlendirilebilir. Yük bindi çünkü, tam gaz sahadalar ve olası yoklukları sonrası, alternatif bulmakta çok zorlanırız.

Hatayspor geçen sezonun en iyi takımlarından olsa da, bu sezona iyi başlamadılar. Boupendza kaybedilmiş olsa da, bir yandan transfer yapıyorlar. Belli bir iskeletleri de var ve Ömer Erdoğan inandığım bir teknik adam. Aslında Hatayspor'la oynamak adına ideal zamanlardan biri diyebilirim. Galatasaray'ın futbolu çok tutulmuyor olsa da, en azından biraz daha alternatifli ve kaliteli bir kadrosu var.

Muslera
Boey Luyindama Nelsson Ömer
Aytaç Cicaldau Berkan
Feghouli Diagne Barış

Nelsson'un lisansı çıktı ve ilk maçı olacak. Marcao'yu kaybettiğimiz şu zamanlarda, varlığı hiç olmadığı kadar değerli olacak. Nelsson / Marcao tandemini hayal edip, geriden çıkarken daha sağlıklı hareket edeceğimizi düşünüyordum. Şimdi Nelsson sol stopere kayacak ve Luyindama'yla oynayacak. Yine de iyi bir tandem olabilirler, Nelsson'un lider özelliği var. Tabii sol bekte rotasyon olmalı dedim ama Ömer Bayram'ı oraya yazmak zorunda kalınca da sorunun büyük olacağının farkındayım.

Taylan Antalyalı da sakatlıktan döndü ve üst üste oynamaya başladı. Onu da dinlendirip, Aytaç Kara'ya dönerdim. Yine tempolu, hareketli bir orta saha üçlüsü olur. Cicaldau'yu Giresunspor karşısında, özellikle mücadele tarafında beğenmiştim. İşin içine bu sefer hücumu da katabilirse, farkını ortaya koyacaktır. Sol tarafta da, Barış Alper Yılmaz adına umarım zaman gelmiştir. Arda Turan sakat, Babel'e de bir zahmet dönmeyelim. Oyunda Feghouli de olacakken. 1 kişiyi taşırız da, sayı 2'ye çıkınca zor oluyor.

6 yorum:

  1. Bence Babel kesin oynar. Bence Aytaç oynayacaksa defanstan top çıkarmayı kolaylaştırmak için van Aanholt'u da oynatır hoca. Dediğin gibi Hatay'la oynamak için ideal zaman, çünkü biz de kaos içerisindeyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feghouli ile aynı anda Babel olur ise, o zaman sorun oluşuyor. Van Aanholt'a da çok yüklendik. Sakatlık olursa, geri dönüşü problem.

      Sil
  2. Bence fatih hoca bu maça ve randers maçına totasyonsuz en güçlü kadroları ile çıkacak, ama özellikler randers maçı gruplara kalmak adına ciddi bir mali destek sağlayacağı için çok çok önemli, bu maç rotasyon yapılmalı taylan anholt kerem dinlenmeli hatta diagne de eklenebilir. İhtiyaç halinde bu ekip girmeli maça ki kesin ihtiyaç duyarız dediğim gibi ben tam kadro çıkacağımızı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  3. Hatay'la sezon başında oynamamız avantaj takımı oturttuklarinda sezon ortasında daha zorlu bir rakip olabilirler.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir