12 Kasım 2021 Cuma

Falcao'yu anasım yoktu da, kaçınılmaz son geldiği için yazıyorum


Falcao üzerinden dahi, Fatih Hoca eleştirilmeye çalışıldı. Hatta kimi, keşke takımda tutsaydık noktasına dahi geldi. Etiket severlik biter diye düşünsem de, kimi içinde bu ateşi harlamaya devam ediyor. Beşiktaş maçında kaçan penaltı yüzünden bu denilirken, geçen sezon Fenerbahçe deplasmanını Mostafa Mohamed'in golüyle kazandın. Gençlere sabır da, o sabrı gösteren yok ki. Falcao'yla anlaşılarak, bir şekilde takımdan gönderilmiş olması çok doğru hareketti.

Söyledim de, isterse Vallecano formasıyla Dünya kadar gol atsın. Sorun zaten "gol atması" değil, sahada kalması. Vallecano günleri iyi başladı, üst üste goller attı derken, "Fatih Hoca onu kullanamadı", "sağlık ekibi", "kaliteli ayak" diye söylemler başladı. Yine sakatlandı işte, 1 ay yok. Bu adamın üst üste forma giyebilmeye mecali yok. Yarın yine oynamaya başlasın, goller atacak. Galatasaray'da da attı, mesele bu değil.

Vallecano forması giydiği 11 maçın 4'ünde ilk 11'di bu arada. Ağırlıklı olarak, maçın son 15 - 20 dakikalarında forma giyiyor ve goller atıyordu. Bunu dahi kaldırmadı işte vücut, sakatlandı. Galatasaray'da 5 milyon avro civarı kazanıyordu. Şu dakikalar için mi bu parayı vermeye devam edecektik? Hadi Falcao gitti, yerine yine bu ayarda forvet isteyenler var. Bıkmadınız mı şu etiket sevdasından.

Falcao'yu anasım yoktu da, kaçınılmaz son geldiği için yazıyorum. Yarın döner, ertesi gün yine sakatlık yaşar. Bu döngü de futbolu bırakana kadar devam eder. Dünya Kupası hayaliyle oynamaya, kendini zorlamaya devam ediyor. Son dönemde Milli Takım'a da yükselmişti. Bence ite kaka, Dünya Kupası'ndaki yerini de alacak. Kendine bakmasına, çalışmasına asla lafım yok, bence iyi de bir profesyonel ama ayaklar gitmiyor işte.

6 yorum:

  1. Futbol Falcao'yu bırakmış ama o hala inat ediyor.Falcao'ya verdiğin parayla 3-4 tane genç oyuncu alırdın ve bonservisten para kazanma ihtimaliolurdu.Umarım taraftarlar etiket sevdasından vazgeçerler artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünya Kupası diyor, hedef belirlemiş. Kendi bilir.

      Sil
  2. İsterse altın ayakkabı alsin. İsterse dünya gol kralı olsun... bizden uzakta olsun ne olacaksa. Kendisi Galatasaray'in eski futbolcusu bile degildir gözümde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi anacağım noktaları olsa da, kötüler daha ağır basıyor.

      Sil
  3. Kadıköy deplasmanında o penaltıyı gole çevirip 20 yıllık zulme son vermişti. O sebeple kötü anmıyorum kendisini hiç. Evet gitmeliydi, artık fayda alamazdık. Ama Beşiktaş maçında Momo'nun kaçırdığı penaltı ne kadar konuşuluyorsa, Kadıköydeki o atmosferde o dakikada penaltı ne kadar konuşulsa az. Gittiğin yerde mutlu ol falcao...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de anmıyorum, sonuçta silah zoruyla o sözleşmeye imza attırmadık. Hayal kırıklığı ama, bu değişmez.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir