31 Aralık 2021 Cuma

Galatasaray'ın sağ kanadı transfer istiyor


Galatasaray'dan ayrılacak, en azından gönderilmek istenilen futbolcuları biliyoruz. Feghouli de onlardan biri. Ligin ilk yarısında ne kadar şans bulursa bulsun, bu futbolcudan çıkmak çok değerli. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olsa da, şu aralar yolları ayırmak dahi büyük kazanç. Başakşehir'in bu futbolcuyu istediği söyleniyor. Şaşırmam da, bu tarz etiketli işleri severler. Kadrolarında da bu ayarda olan birçok futbolcu var.

Yeni sözleşme ile maliyeti yarı yarıya düşecek tabii. Belki de bunu fırsat olarak görüyorlar. Alsınlar da, ne gördükleri ile ilgilenmiyorum. Madem Feghouli'yi istiyorlar, biz de Visca'yı isteyelim diyeceğim de, onun için istenen bonservisler çok yüksek. 5 milyon avro'lara varan rakamları okudum, şu ortamda 31 yaşındaki bir futbolcu için kimse o bonservisleri vermemeli. Garanti katkı görüyorum, ligin bug'larından biri ama bu maliyet de alakasız.

Galatasaray'ın sağ kanadı transfer istiyor. Mümkünse "tabela" özelliği ile öne çıkacak, kritik anlarda sahne almasını bilecek, biraz da tecrübeli bir isim lazım. Bu bahsettiğimden "etiket" algılanmasın, isim olarak belki daha düşük ama alacağın katkının net olacağı birçok isim var. Visca'da bonservis uygun olsa, buna benzer bir örnek. Galatasaray'ın aradığı profil bu. Gol bulma sorunu yaşarken, olay sadece forvetlere ihale edilemez.

Ne olacak ben de merakla bekliyorum. Adı geçen isimler ağırlıklı olarak daha genç, sezon başında bahsettiğimiz projeye uygun. Onları ayağa kaldırıp, parlatabilirsek eksikliği giderebiliriz. Yine de bu takımda bazı tecrübeli hamlelere ihtiyaç var. Feghouli biraz da bu uğurda şans buluyordu. Hem sete oturmak, hem tecrübesi ile saha içine katkı verebilmesi adına. O da 10 maçta 1 kez iyi oynayarak bu isteğe karşılık verdi.

16 yorum:

  1. İlk 2 şampiyonluk sonrası çok verimli olmadı.Umarım takımdan ayrılır ve yerine genç ve dinamik bir oyuncu alırız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genç, dinamiği bilmem de, orası bir transfer istiyor. Hatta maliyeti daha uygun bir tecrübe istiyor.

      Sil
  2. (Emre)
    Illa biri alinmasi lazim degil. Ogulcan bence hucum tarafinda iyi is cikariyor. Sag kanat oynamali. Seneye de Yunus Akgun geliyor. Bu ikili orayi doldurur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sezon böyle geçer dersen haklısın :)

      Sil
    2. (Emre)
      Abi daha Ogulcan'dan sonra Baris Alper, Emre Kilic, Halil ve Morutan var orada oynayabilen. Babel'i saymiyorum bile. Eh artik birinden de 100% katki alinsin artik. Hepsi mi køtu? Hep mi cøzum transfer?
      Hoca gecen sene Ali Yavuz ve Sekidika'dan katki almayi basardi. Solbakken adi geciyor. Ben Norvecteyim. Søyleyim yerlisi bizde var: Ogulcan. bugun baska takimda olsa almaya calisirdik. Bizdeyken yuzune bakmiyoruz dogru durust.

      Sil
    3. Var da hiçbiri istenilen profile oturmuyor. Tabela yapacak, forvet özelliği gösterecek biri lazım. Mümkünse de tecrübeli.

      Sil
  3. oğulcan sağ önde banko olmalı. biraz yeteneği düşük ama çok çalışkan ve sürekli pozisyona giriyor garip bi şekilde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışkanlık düzeyini çok arttırırsın ama hücumun şu an aradığı bu değil, istikrarlı kalite lazım.

      Sil
    2. Ogulcan'i Galatasaray seviyesinde görmenize anlam veremiyorum, kac zamandir sans buluyor ne güzel oynadi dedigim belki 1 mac var, iyi bir cocuk ama uzulerek soyluyorum en fazla rotasyon oyuncusu olabilir altyapimizda Ogulcan'dan cok daha yetenekli cocuklar var onlar sans bulamadikca ayriliyorlar iste Bartug, Atalay sozlesme imzaladi ama oynatilmiyor vs. vs.

      Sil
    3. Alternatif olarak hiç fena bir yedek değil. Geçen sezon da katkı alındı.

      Sil
    4. 20:02'de yazan adsız arkadaş
      büyük takımda 11 oyuncu da süper yetenek olmalı gibi bir algı var. böyle bir şey yok. asker de lazım. iyi futbol oynadığımız son periyot geçen sezon ilk devre sonuydu. ve oğulcan sağ öndeydi. iki oğulcan olmaz. ili feghouli de olmaz. ikisi beraber olacak ki kalite ve dinamizm birleşsin.

      Sil
    5. Kadro mühendisliği içerisinde herkes a sınıf olamaz. B sınıfı da, c sınıfı da olacak.

      Sil
  4. Emre Kılınç ters ayakla sağ önde iyi olur. Oğulcan Morutan gibi oyuncularla da orası yedeklenir. Transfer olmasın artık.

    YanıtlaSil
  5. Bence en iyi transfer feghouli babel kadro dışı bırakıp gitmezseniz 2.yarı hiç oynamayacaksınız kararlığını göstermek ve yunusun bir şekilde dönüşünü sağlayıp ki buda yunusun ısrarı gerekirse biraz para ile yunusa sağ kanadı emanet etmek daha iyi bir transfer olmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O isimlerle de yollar ayrılacak gibi. Sezon sonu sözleşme bitince, şimdiden teklif kabul etmeleri rahat oluyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir