23 Ocak 2022 Pazar

Feghouli'ye dahi beklenti duyar haldeyim, ayıklar mi bu süreci?


Feghouli'ye dahi beklenti duyar haldeyim. Eldeki malzeme belli, mental anlamda düşmenin yanında, kalite de aşağı doğru çekildi. Şu dönem biraz da "tecrübe" ararken, birilerinin sahneye çıkması lazım. Henüz transfer gelmediğine göre, mevcut isimlerden kim parlar diye düşünüyorum. İş de dönüp dolaşıp Feghouli'ye geliyor. Cezayir erken elendi ve o da takıma döndü. Cezayir performansının kötü olduğu söyleniyordu. Normalde onun iyi Milli Takım performanslarını biliriz de, bu sefer iyi değildi.

Odağı ne derecedir bilmiyorum. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ve uzatılmayacak gibi görünüyor. Gidecek yani, bunu biliyor diyelim. Normal dönemde dahi istikrarı sallanırken, gideceğini bilen bir Feghouli takıma ne derece aidiyet duyar bilmiyorum. Sahne alıp, bizi bu kötü durumdan ayıklaması lazım. Kalite var mı var, mevcut yapı içinde de bu kalite oldukça ön planda. Tecrübe sahibi de. Aslında sahne onun olmalı da, ne olur bilmiyorum.

Kabul edelim ki Fatih Hoca ile de yıldızları çok barışmıyordu. Dalgalı bir ilişkiydi o. Torrent'in ona yaklaşımını merak ediyorum. 4-2-3-1 ile başladık, aslında forvetin arkası için ideal isim. Serbestlik bulacak, takımın lideri olacak, belli ki hücum da onun üzerinden oluşacak. Ayaklar yavaşlamaya başlamışken, kendisini ekonomik kullanacağı yerde oynayacak. Sağ kanada atılacağını düşünmüyorum. Gerçi orada da ihtiyaç var ama inanın bilmiyorum. Hiç iyi durumda değiliz ve tünelin sonu oldukça karanlık.

6 yorum:

  1. Takımda şapkadan tavşan çıkartacak Kerem ve Feghouli den başka oyuncu yok. Feghouli ye güvenim hep oldu ama maalesef bir türlü istediğimiz seviyeye gelemedi ancak mevcut şartlarda takımda ki en kilit isim ve bir şekilde oynatılmalı. (Alp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haliyle de Feghouli'ye güvenilmek durumunda kalınacak şu an için.

      Sil
  2. Gerçekten de Soso öyle bir oyuncu ki yürüye yürüye maçı da alabilir, tüm maç 0 katkıyla -1 kişi de oynatabilir. Muadili kimse yok mecburen güveneceğiz, bir şeyler bekleyeceğiz kendisinden. Keşke Mısır da elenseydi de Mohamed geri gelseydi. Halil en önde çok kötü durumda, Oğulcan düşünülemez mi acaba? En azından fizik olarak ezilmez mücadele katardı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Transfer yapılmadığı sürece de ona döneceğiz gibi.

      Sil
  3. Feghouli bile kendine inanmıyordur eminim. Feghouli bu takıma en büyük iyiliği sözleşmesini feshedip ayrılarak yapabilir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir