18 Ocak 2022 Salı

Hiçbir başarı tesadüf değil


Hiçbir başarı tesadüf değil. Tıpkı Kerem Aktürkoğlu'nun başarısının tesadüf olmadığı gibi. Oyun repertuarı her geçen zaman daha da gelişiyor. Bu da olası bonservisine artı değer katmak demek. Hafta içinde Kerem Aktürkoğlu'nun paylaşımında attığı golü gördük. Hatayspor maçında attığı frikik golünde de top aynı yere, aynı şekilde gidiyor. Galatasaray'ın kanayan yaralarından biri daha. Kerem Aktürkoğlu öncesi en frikik golünü kim atmıştı? 2 sezon önce Emre Akbaba / Göztepe deriz, orada da kaleci hatasından bahsederdik. O golün öncesini de ben hatırlamıyorum.

Galatasaray düşüş içerisinde, işler iyi gitmiyor. Bu kötü gidişata rağmen, Kerem Aktürkoğlu üzerine koyarak büyümeye devam ediyor. Dünkü maçı kazanmayı ve Kerem Aktürkoğlu'nun şu golünü daha mutlu şekilde konuşmayı isterdim. Bir yandan kendisini tutamayacak olmaktan dolayı üzgünüm. Bir yandan da mutluyum, bu gelişim Galatasaray forması altında gerçekleşti ve çok büyük kazancımız var. Fatih Hoca'ya da teşekkür etmek lazım, bu imza en başında kendisinin. Kerem Aktürkoğlu da çok çalışarak bu güvene cevap verdi.

Oyununa yön katmaya da devam ediyor. Tabelasını yapıyor, hücumu sürüklüyor, kendisini durdurmak için "birkaç kişiyle" özel önlemler aldırıyor, şutu çok gelişti, şimdi frikik de kullanmaya başladı. Keşke penaltıyı da o atsaymış. Tüm bunlar kendisinin piyasasına artı değer katıyor. Şu rakam olur diyoruz da, bence fazlasını vaat ediyor. İyi yaptığımız işlerden biri kendisinin sözleşmesini uzatmak ve elimizi güçlendirmek oldu. Yaz ayları geldiğinde Kerem Aktürkoğlu'nu takımda tutabilmek bence imkansız olacak.

4 yorum:

  1. En son deplasman frikik golünü okudugum kadariyla Sneijder atmis umarim bundan sonra Aytac falan degil hep Kerem topun basina gecer. Kerem bildigim kadariyla takimin ikinci penalticisi zaten Cica'dan sonra ama yine de bu penalticilar varken PVA'nin gereksiz ozguveni ile maci verdik bazen kalite olmasi da yetmiyor disiplin ve takim ici dayanisma lazim bizde de nedense bir ben kurtarayim havasi var herkesde oyle diye diye en dibe vurduk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deplasman frikik golü o olabilir, inan hatırlamıyorum :)

      Sil
  2. Stoper Maicon'un golünü hatırlıyorum ben de :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir