14 Şubat 2022 Pazartesi

Kayserispor karşısındaki belki de tek güzel an


Kayserispor karşısındaki belki de tek güzel an. Mostafa Mohamed'in attığı golde, Cicaldau'ya korneri ben kullanacağım diyen Kerem Aktürkoğlu'nun gösterdiği liderlik. O özgüven çok ince bir çizgi. Herkes altından kalkamaz. Penaltıda sorumluluk almak istiyorsun ve kaçabiliyor. O sorumluluğu alıyorsan golü yapacaksın, çok ince bir çizgi. Korner ya da diğer duran toplar daha farklı tabii. Kerem Aktürkoğlu resmen liderlik gösterdi.

Zaten o da olmada elde ne kalacaktı bilmiyorum. Futbol adına hiçbir şey yapmadığımız şu zamanlarda, onun bireysel olarak gösterdikleri bize yaşam umudu oluyor. Bir gol, bir korner sana 2 puan kazandırıyor. Sezon başından bu yana yaptıklarına baktığımızda da takımın en önemli kozu durumunda. 2 yıl önce 3. ligde forma giyen bu adam, geçen sezon kendisini kanıtlaması ve takımın şampiyonluk potasına girmesine etki ettikten sonra, bu sezon neredeyse tek başına takımını ayakta tutuyor.

Yaş 23, bu seviyelerde henüz 2. senesi. Aslında bu seviyeye çıkmak için geç bir yaş ama ülkemizdeki genç algısının yaş aralığı yüksek. Bazen de böyle olur diyelim. Mental anlamdaki güçlülüğü beni etkiliyor. Marcao ile yaşadığı hadisede sarsılmadı bile. Devamında da üstüne koya koya devam etti. Saha içi boyutunda ise şunu da yapsa iyi olur diyeceğimiz her şeyi repertuarına katıyor. Duran toplar son halka işte, artık orada da çok iyi bir atıcı.

6 yorum:

  1. Olması gerektiği gibi repertuarini ve kendini geliştiriyor. Marsilya dönüşü ile 2 kişiye attığı çalım çok klasti. Bu sene elde sadece Kerem in performansı var.

    YanıtlaSil
  2. kerem olmasa şu an %100 kümedeydik zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuşulacak tarafımız yoktu.

      Sil
    2. morutan da unutulmasın. çok kritik puanlar aldı morutan. ama bir türlü beğenilmiyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir