27 Nisan 2022 Çarşamba

Dönüp de nasıl Avrupa için hayal kurayım?


5. olan da Konferans Ligi'ne gidecek. 12. Galatasaray ile, 5. olan Adana Demirspor arasında 5 puan var. Kalan 4 haftada rahatlıkla kapanabilecek bir fark. Arada farklı takımlar olsa da, normal şartlarda Galatasaray'ın da şansı var derdik. Bence yok, o ayrı. Galatasaray iyi futbol oynamıyor ve oldukça istikrarsız. Yeni Malatyaspor ve Altay'ı geçersin de, Baiakşehir deplasmanına gittiğimizde kaçımız kazanabileceğimize inanıyor?

Hadi içeride kazanıyorsun. Deplasmanlar ise hala problem. Altay'a karşı dahi tek devrede şut atamayabiliyorsun. Şimdi bu takımın "Avrupa için iddiası var" demek yanlış olur. Şuna yanabiliriz. Şu saçma sezonda dahi matematik olarak Avrupa için iddian var. Son 4 haftada o noktaya geldin. O kadar saçma puanlar kaybettin ki, bu şansı ellerinle verdin. Fatih Hoca dönemini geçtim hadi, başarısızdı ve gitti. Peki Torrent ne kattı?

Fatih Hoca giderken, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile arada puan farkı yok gibi bir şeydi. Ya da Antalyaspor ve Kasımpaşa puan olarak senin oldukça gerindeydi. Bugün ise Fenerbahçe uçtu gitti, Antalyaspor seni geçti, Kasımpaşa da yakaladı. Torrent de, bu saydığım takımların hocası gibi takımına dokunabilse, Galatasaray adına da Avrupa iddiasından bahsedebilirdik. Göreve geldi, ilk 5 maçta 3 mağlubiyet 2 beraberlikti zaten. Kafadan kaybediyorsun.

Sonra da düşme ihtimalinden bahseder olduk. Göztepe / Rizespor serisinde işler istenilen gibi gitmese, düşme adına da ciddi adaydık. Neyse ki aştık o karartıyı. Sonra Barcelona serisi geldi, arada iyi bir Beşiktaş maçı oynandı. Acaba mı derken, aslında hiçbir şeyin iyiye gitmediğini gördük. Barcelona'ya kendi sahamızda kaybettiğimiz maçtan bu yana kötü oynuyoruz. Galatasaray gelişmiyor, gelecek vaat etmiyor. Dönüp de nasıl Avrupa için hayal kurayım?

6 yorum:

  1. Umutlanacak bir oyun oynamıyoruz kesinlikle haklısın fakat seneye sadece ligde olma fikri hiç hoş değil. O yüzden umutlanmak istiyorum Avrupa kupaları adına.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O oyun olmadığı için de fark kapanır diyemiyorum.

      Sil
  2. Fatih terim varken puan farkı dediğin gibi fazla yoktu ama takım yine hiçbir şey hayal ettirmiyordu ki çoğunluğu kendi kurduğu kadro olsa bile. Torrent ile belki birşeyler değişir dedik ne oldu , gençler iyice kadroya giremez oldu oyun kalitesi iyice düştü.Bu nedenle son maçlarda Avrupa değil ama Torrent in bir an önce kovulma hayali daha da heycanladiriyor beni....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an durum daha felaket. Fatih Hoca da kalsa bir şeyler gelişirdi demiyorum asla.

      Sil
  3. Bize Ünal Aysal- Fatih Terim ilk dönemindeki gibi bir transfer dönemi lazım da, ne o para ver ne de onu yapabilecek yönetimsel kapasite(gördüğümüz kadarıyla)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir