28 Nisan 2022 Perşembe

Fatih Öztürk'ün bu sezon oynadığı maç sayısı sadece 1


Fatih Öztürk'ün bu sezon oynadığı maç sayısı sadece 1. 7 milyon TL'de yıllık ücreti var. Zaten sezonun 2. yarısı için de lisansı yok. Üzücü tabii. Yattığı yerden güzel de bir para kazanmış olacak. Bu transfer ilk başında gerekli miydi derseniz, ben gerekli gören taraftayım. Ama şartlarını sorgularım. Aldığı rakam, sözleşmenin 2 yıllık olması gibi. 1 yıllık imzalayıp, sonrasında önüne bakabilirdin. O gün yerli kaleci ihtiyacı hissedince, böyle bir transfer yaptın.

Bunu daha önce de anlattım. Okan Kocuk, sezonu iyi bitirmemişti. Muslera da sakat olunca, kaleci için rekabet gerekiyordu. Fatih Öztürk de bu yüzden transfer edildi. Sezona Fatih Öztürk ile girdik, o da iyi gitmedi derken, Okan Kocuk o süreci iyi geçti. Oynadı, şansı değerlendirdi, görüntüsü çok iyiydi. Biraz da öz güven işte. Fatih Öztürk kötü iş çıkarınca, taraftarın da Okan Kocuk için güveni yükseldi. Fatih Öztürk transferi biraz da bu yüzden gerekliydi.

Sonra Muslera döndü ve kaleyi aldı. Okan Kocuk ise oynamanın tadını aldığı için, sezonun sonunda ayrılmak isteyerek, Giresunspor'a kiralandı. Orada da iyi iş çıkartıyor. Geri döndüğünde, çok daha güçlü olacak. Yerli ağırlığı da artıyorken, kaleye yerli bir ismin geçmesine iyiden iyi inanıyoruz. Muslera da eski formunda değil, sallandığı zamanlar çok oluyor. Sadece Okan Kocuk da değil, Batuhan Şen de güçlü şekilde geliyor. 

Mantıklı olan, Okan Kocuk'un kaleyi alması ve Batuhan Şen'in de onu yedeklemesi. Tabii Muslera varken bunlar imkansız gibi. Kalede yine Muslera olur. Her şeye rağmen, Okan Kocuk'tan da vazgeçmemek lazım. 2. kaleci sorununu bu sezon çok fazla yaşadık. İsmail Çipe'li günleri unutamayız. Bir de gittik kendisine sözleşme verdik. Büyük hata. Fatih Öztürk keşke o haftalarda kalede olsaymış dedim.

4 yorum:

  1. Muslera ve Okan arasında bir görev dağılımı yapılabilirdi Avrupa'ya gitseydik. Örneğin ligde kaleye Muslera geçer Avrupa ve Türkiye kupası maçlarında Okan geçer gibi. Seneye böyle bir şans da yok. Okan yine yedek beklemek istemeyebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okan Kocuk oynamak istemek için ayrılınca o olmadı maalesef.

      Sil
  2. Önümüzdeki sene için söylemiştim ama bu şartlarda yine mümkün değil sanırım.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir