29 Nisan 2022 Cuma

Fiorentina madalya takacak sanırım, bunu anlıyorum


Bir haber okudum. Diyor ki, Galatasaray'ın Pulgar'ın bonservisini alma düşüncesi var. Kimin var mesela, hangi başkan adayının? Şu an Galatasaray olarak bir şey düşünmek imkansız. Başkan adaylarının planı olur ancak. O planlar arasında da eminim ki Pulgar yoktur. Çok garip şekilde, Pulgar öven mesajlar var. Ligden düşmüş Yeni Malatyaspor ve Altay maçları mı kıstas? Dinamo Kiev karşısında sahanın en kötüsüydü. Hani o hazırlık maçı. Peki ya öncesinde?

Galatasaray'a geldiğinde fizik olarak bitmiş haldeydi. Şanslar buldu, Göztepe deplasmanında 11'de sahadaydı. Ayakta dahi duramayan, tabiri caizse "posası" çıkmış bir Pulgar vardı. Galatasaray'ın da kendisine en çok ihtiyaç duyduğu haftalardı. Günü kurtarmak adına, kısa vadeli transferler yapıldı. Gomis de böyle geldi. Şu an eleştiriyoruz da, çıktı adam Göztepe ve Rizespor maçlarını aldı. En kritik maçlar.

Pulgar ise iş işten geçtikten sonra fizik olarak toparlıyor. Ne fayda peki? Ne katacak bana? Günü kurtarmış, hedefsiz kalmışım. Avrupa falan diyecekler de, Torrent ile zor o iş. Ligden düşmüş 2 takıma karşı iyi oynadı diye mi Pulgar'ı öveceğim. Futbolcunun kalitesini biliyorum, Serie A günlerini de beğenir, transferini istemiştim. Bu halde olduğunu tahmin edemezdim. Bitmiş halde geldi ve sezonun sonunda ancak toparlıyor.

Galatasaray'da yarını olmayan futbolcuya şu an şans vermem. Pulgar'ı geçtim, Arda Turan dahi süre buluyor bu takımda. Fiorentina madalya takacak sanırım, bunu anlıyorum. Şu an onların gözden çıkardığı ve satacağı futbolcuyu parlatıyoruz. Bu işten de Galatasaray harici herkes kazanır. Futbolcu şu an piyasa olarak dip yaptı, biz toparlarız diyen başkan adayı var mıdır bilmiyorum. Bu kumarı oynamayı düşüneceklerini zannetmiyorum.

6 yorum:

  1. Satış sözleşmesine opsiyon koydurmayan bir adamdan ne bekliyoruz anlamak mümkün değil. Son üç dört hafta bizi Avrupa Ligi'ne götürecekse performansı ile o zaman düşünürüz bu transferi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Opsiyon olacaktı da, rakam yüksekti :( Net bilgi bu.

      Sil
  2. Torrent ağam bizlerle eğlenir başka açıklama sı yok bu işin kalırsa eğer ki allah korusun seneye takıma 30 yaş üzeri en az 5 transfer yaptırır Kasım ayı bitmeden de tazminatı nı alır hadi eyvallah der gider

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiorentina madalya takacak ya da yeni sezonda td yapacak sanırım. Ben bunu anlıyorum.

      Sil
  3. Vallahi bir yandan da, Gomis iki maç fark yarattı, Pulgar da iki maç fark yarattı, gelen puan aynı, Pulgar'in maliyeti çok daha düşük. Bence de hatalı transfer hazır gelmemesi itibarıyla, ama başkanımız hocamız belli olsa, hoca evet oyuna uzun vadede katkı verir dese bence o zaman düşünülebilirdik, zira șu mali koşullarda Pulgar kalibresi oyuncuyu ancak düşüşteyken alabiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gomis 2 maçta fark yarattı da, o 2 maç sezonun en önemli 2 maçı :( O an direkt rakiplerin. Pulgar ise düşmüş rakiplere karşı o performansı verdi. Arada uçurum var. Biri seni ateşten aldı. Biri hedefsiz günlerde buradayım dedi.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir