30 Nisan 2022 Cumartesi

Hukuk okuyor, futbolcu yerine avukat kovalıyoruz


Şu ana kadar, Burak Elmas'ın süreci mükemmel idare ettiğini ve Galatasaray'ın önünü açmak istediğini düşünüyordum. Son basın toplantısından sonra ise, çok büyük bir çelişki içinde olduğunu görüyoruz. Dilinde "seçim isteği" var da, bu uğurda hareket etmeyi bıraktı. Seçim iptal olmuş olabilir de, yeni seçim takvimi açıklamamanın önünde engel yoktu. Hem seçim isteyip, hem de bu tarih için kararı bir sonraki haftaya bırakmak neden?

Yönetimi ile dün toplanabilir ve bir karar alabilirdi. İstifa etmesin hadi, o konuyu geçtim. Bazı sıkıntılar doğardı diyor da, 2. başkanına güvenmiyor sanırım. Galatasaray sahipsiz kalmayacaktı. Seçim kararı alır, kulübün önünü açarsın. Şimdi ise süreci kendince anlatıp, bu kararı bir sonraki hafta açıklayacaklarını dile getiriyor. O süreçte ne olacak, görüşüp de neyin kararını alacaklar? Bunları çok merak ediyorum.

Anlattığı şeylerde birçok haklı tarafı vardır. İbra oylamasında şunu demiştim, kendisinin başkasına yaptığı, bu sefer ona yapıldı. İbra edilmeme tarafında bir suç yok, bu yönetim hak ettiğini aldı. Burak Elmas da kulübü mahkeme kapılarında sürünmeden, iradenin önüne geçmeyecek derken, şu an farklı şekilde hareket etmekte. Bu mahkeme kararlarıyla alakası olmadığını hala düşünmüyorum. Ama bu çelişkiyi de anlamıyorum.

Olan Galatasaray'a oluyor tabii. Bir seçim dahi yapamıyoruz. Genel kurul iradesi bir karar alıyor ve bu uygulanamıyor. Çünkü işlevsiz bir tüzüğümüz var. Şu an kaybedilen de Galatasaray'ın itibarı. Bizim burada saha içini konuşmamız lazım ama maalesef hukukçu olduk. Hukuk okuyor, futbolcu yerine avukat kovalıyoruz. Bu süreçten de nasıl çıkacağız bilmiyorum. 1 gün dahi geç kalmamalı derken, en erken 1 ay daha bekleyeceğiz.

2 yorum:

  1. Şu son dönemde biraz saygımızı kazanmıştı fakat son anda yaptıkları ile onu da yok etti başkan. Ne yapmaya çalışılıyor anlamıyorum. Perde arkasında dönen bazı işler için zaman kazanilmaya çalışıyorlar sanırım.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir