4 Mayıs 2022 Çarşamba

Diagne'yi alıyorsan Trezeguet'i de alacaksın doğru bir yorumdu


Şu ortamda transfer mi konuşulur derseniz, haklısınız derim. Ortada büyük bir kaos var, kimin ne yaptığı belli değil. Yine de konuşacağız, bu çark bir şekilde dönecek. Yeni yönetim adaylarının sportif direktörleri de, bazı menajerlerle mutlaka görüşüyor. Bazı futbolcuların transferi için şartları hazırlıyordur. Sezona güçlü girmek zorundalar. Galatasaray iddiasını kaybedemez. Özellikle de 3 sezondur şampiyon olamıyorken.

Trezeguet'in Baiakşehir'deki durumunu bilmiyorum. Opsiyonu var mı, varsa da bunu karşılayacaklar mı? Aston Villa'da son 1 yılı kalmış olacak ve Premier Lig'de durmayacak gibi. Çok ciddi bir sakatlıktan dönmesine rağmen, toparladı ve ligin 2. yarısındaki etkisi büyük. 10 maçta 6 gol 4 asisti var. Kasımpaşa'da bıraktığı yerden devam ediyor. Bu ligin şifrelerini en iyi bilen futbolculardan. Galatasaray adına da geçmişin transfer hasretlerinden.

Diagne öncesi konuşmuş ama ffp'ye takılmıştık. O dönem düşük sayılabilecek miktarda çıkış maddesi olmasına rağmen. Sonra o maddenin süresi geçti, Kasımpaşa da sezon sonunda Trezeguet'ten büyük bonservis kazandı. 6 ay öncesi de Diagne'den o bonservisi kazandılar. Trezegyet / Diagne, belki de o sezonun en iyi hücum 2'lisiydi. Harika bir uyumları vardı ve Diagne de Trezeguet olmadan eski tadı vermedi.

Diyorlar ya, Diagne'yi alıyorsan Trezeguet'i de alacaksın diye, doğru bir yorumdu. Şu an için bakarsak, böyle bir fırsat doğabilir. Bu 2'li yeniden bir araya gelebilir. Kerem Aktürkoğlu'nun satışı konuşulur belki de. Orayı Trezeguet ile doldurabilirsin. Ya da Kerem Aktürkoğlu kalır, başka bir formül üretirsin. Trezeguet, yetenekli bir futbolcu. Bileklerine hakim, seri, gol / asist katkısı yüksek, oyun aklı da oldukça iyi noktada. Seni fazlasıyla sürükleyecek bir hücumcu. Açık alanda da, dar alanda da yüksek beceriye sahip.

Zaten bu özelliği de onu büyük takım futbolcusu yapar. Premier Lig'e o rakama gitmesi boşuna değildi. İlk etapta orada da ciddi iş yaptı ama sakatlık geriye attı diyelim. Hazır toparlanmış ve menajeri William D'Avila yeniden piyasaya çıkmışken, bu transfer için kapılar kapanmaz. Hatta o yoldan başka isimleri de yeniden görmeye başlayabiliriz. Elneny bir örnek mesela. Trezeguet ihtimali varsa ve Diagne de kalacaksa, yeniden bu 2'liyi izlemek şaşırtıcı olmayacaktır.

Desteklerinizi bekliyorum.
Destek olmak için de;
Sayfadaki tanıtımlara 1-2 tık atmanız gerekecek :)

5 yorum:

  1. O dönem iş bilen bir yönetim olsa iki futbolcuyu birlikte 13 milyona bitirebilirdi. Transferin son günlerinde öyle sıkışmıştık ki adamların her dediğini kabul ettik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. trezeguet tek başına 10 milyona gitti bitmezdi öyle kolay.

      Sil
    2. Zordu. Rakam çok daha artardı. Adamın Premier Lig'e gidişi neredeyse o rakam.

      Sil
  2. 1) sırf iyi anlaşıyorlar diye bi başka takım arkadaşını almak pek mantıklı gelmiyor bana.
    2) diagne'den o sezon şampiyonluk yolunda önemli bi katkı almıştık zaten
    3) trezegueth'i alsak onyekuru o çıkışını yapamayacaktı. sol kenarda özellikle de atletizmiyle baya bi katkı verdi. sağ kenarda da zaten feghouli'nin imza sezonuydu.


    yani bence trezegueth'i almak çok lüks kaçardı. iyi bi hikaye yazmışız zaten. gerek yokmuş işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi anlaşıyorlar diye değil, iyi futbolcu olduğu için. Trezeguet yıllardır Diagne'den uzakta ama seviye baki.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir