3 Mayıs 2022 Salı

Ligin bitimine 3 hafta kaldı demeyin, 1 hafta kalsa fark etmez


Ligin bitimine 3 hafta kaldı falan demeyin. 1 hafta kalsa da fark etmez. Torrent'le yolların bir an önce ayrılması gerekiyor. Bunu Burak Elmas yönetimi de yapabilir. Çünkü ortada bir saygısızlık varsa, Torrent o saygısızlığı Burak Elmas yönetimine karşı yaptı. Bu sözleri yedin işte. Yolları ayıramadıysan görüntü bu. Zaten bile bile lades diyerek, bu başarısızlığa da sen çanak tuttun. En azından kalan 3 haftayı kurtarmaya bak.

Şu 3 haftada belki gençlere döner, gelecek sezon adına kazanabileceğimiz isimleri zorlarız. Rotasyona +1 yazabilsek kar. Bunu "hedefsiz" kaldığımız günden itibaren yazsak da, böyle bir hareket yapılmadı. Torrent, sadece kendini düşündü ama kendini düşünürken güvendiği futbolcularla da yol alamadı. Galatasaray'da yarını olmayan, takımda kalmayacak futbolcularla devam etmenin mantığı yok. Hedefin bitmiş, bu futbolcuları mı parlatacaksın?

Hakan Balta ile kalan 3 haftayı tamamla işte. Belki yeni bir antrenör de kazanmış olursun. Görürüz onu da 3 haftada. Yeni isimler oynar, altyapıdan çocuklar maç kadrosuna dahil olur. Yarın burada olmayacak isimler artık süre almaz. Biz de sonrası adına biraz olsun umutlanmış oluruz. Heyecansız ve hedefsiz şekilde maçları izliyoruz. Zaten kötü oynuyoruz. Kötü oynarken de, umutsuz şekilde o maçı izlemek acı veriyor.

Kalan 3 haftanın da acı vermemesi adına bu değişim sağlanmalı. Tabii yeni teknik direktör bulma işi seçilecek yönetime bırakılacak. Transferde geç kaldık zaten, ona yapacak bir şey yok. Yine de adaylar çalışıyordur, teknik direktör ve transfer konusunda mutlaka adımları olacaktır. Şu Mayıs ayını hayırlısıyla atlatalım da, Haziran için umutlanmayı ve Galatasaray adına neşe dolmayı ümit ediyorum. Ölü toprağını atmamız gerekiyor.

Torrent de acı hatıra olarak geçmişimizde yer alacak. Galatasaray'ın başında gördüğümüz en kötü teknik adamlar listesinde de hatırı sayılır bir yeri olacak. Bu kadar vizyondan uzak bir hamleyi görmemek dileğiyle. Guardiola etiketi var diye, 58 yaşında 1. adam olmayı düşünmüş bir teknik direktörle yola çıkılmaz. Ayrıca bu adam, yardımcı olarak gelmeyi de kabul etmişken. Bu iş bile ibra edilmemek adına yeterli sebep.

4 yorum:

  1. Seçim yapilasiya kadar dükkanı tamamen kapatsak daha iyi. Yapılan saçmalıkları gördükçe sinir ediyor Galatasaray'in içindekiler artık beni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine de Mayıs işi kritik işte. Bazı hamleler zaman kaybetmemeli.

      Sil
  2. hakan balta 9 puan alırsa onunla devam etmeye kalkarlar. o yüzden torrent kalmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalkmazlar. Önce cikabilsin de hoca o maçlara :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir