31 Mayıs 2022 Salı

Güven Yalçın'ı alırım desem, onu dahi transfer etmemin şartları olur


Süper Lig'de, sözleşmesi biten yerli futbolculara baktığımızda, yine alınabilecek çok fazla isim göremiyorum. Güven Yalçın'ı alırım desem, onu dahi transfer etmemin şartları olur. Kanat / forveti alternatif altına alır, hala genç, potansiyeli de olan bir isim. Yine de kimsenin önünü tıkamak istemem. Onun da mutlaka maddi bir beklentisi var, yoksa Beşiktaş'la çoktan imzalamıştı. Gidip de Halil Dervişoğlu ya da Umut Bozok gibi isimlerle imza atsak, Güven Yalçın anlamsız kalabiliyor.

Berke Özer 
Güven Yalçın 
Yusuf Sarı 
Oğuzhan Özyakup 
Ahmet Oğuz 
Tolga Ciğerci 
Zeki Yavru 
İbrahim Akdağ 
Gökhan Töre 
Ertaç Özbir 
Yasir Subaşı 
Musa Çağıran 
Mustafa Pektemek
Cebrail Karayel

Berke Özer'in Galatasaray'a geleceğine inanmadığım için, konuşmuyorum bile. Oğuzhan Özyakup'u da alacağıma, elimdeki Hamza Akman'ı parlatmaya bakarım. Tolga Ciğerci, çıkış göstermişti. İyi de bir orta saha olduğunu düşünüyor olsam bile, Galatasaray geçmişinde ayrılığı hoş olmamıştı. Fenerbahçe'ye gidiş sürecini unutmam. Cebrail Karayel kalıyor geriye, sağ beke yerli alternatif denir. Yine de o dahi fark yaratabilecek kalitede değil.

Kalan diğer isimleri ise düşünmem bile. En çok isteyebileceğim Güven Yalçın'da dahi kendi adıma bazı şartlar var. Düşünülen yerlilere bakınca, onların transferi halinde, Güven Yalçın lüks kalabilir. Bonservisi elinde yerliler tarafında, liste maalesef güçlü değil. Anadolu açısından değerli isimler. Büyükler adına ise çoğu alternatif dahi olamayacak kalitede. Zaten serbest kalacak çoğu isimleri de onlar gözden çıkardı.

2 yorum:

  1. Evet, liste hiç iyi değil. Sayı fazlalığı olur transfer edilecek her futbolcu buradan. Güven Yalçın Beşiktaş'ta oynarken de pek ısınabildiğim bir oyuncu değildi. Canı isterse oynayan istikrarsız bir oyuncu havası veriyor bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef çok işim yok. Kimseyi almasak da olur buradan:)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir