6 Mayıs 2022 Cuma

Son 3 haftada ne gibi bir motivasyonu olacak?


Galatasaray'ın ne denli bitmiş olduğunun resimlerinden biri de, Torrent'in ortaya çıkan sözleşme detayları. Bu detayları zaten biliyorduk da, işin belgesini de görüyoruz artık. Bu sezon 1 milyon 250 bin avro kazanırken, gelecek sezon 1.5 milyon avro kazanacak. Yardımcıları da aylık 66 bin avro alıyormuş. Toplam tazminat 2 milyon 160 bin avro olacak. Bile bile ladeslere hastayım diyorum ya, örnek bu işte. Sokağa atılan ve atılacağı ilk etapta zaten bilinen paralar.

Sportif direktör Sebsible'nin de aylık 35 bin avro ücreti varmış. Onunla da yollar ayrılırsa, 840 bin avro'luk bir tazminat var. İşin Campos ayağını bilmediğim gibi, bilmek de istemiyorum. Tüm tazminat bedelini toplayınca, yeni yönetimin sırtına büyük bir yük bırakmış oluyorsunuz. Kim seçilirse, handikap ile geride başlamış olacak. Haliyle de yeni yönetim seçilmeden, bu işi Burak Elmas'ın temizlemesi lazım. Bu günah onun.

Tam sezonu 1.5 milyon avro olan bir teknik direktörün, yarım sezonu nasıl 1 milyon 250 bin avro oluyor anlamıyorum. Şu işte nasıl bit yeniği yok? Ne döndü mesela, ne oldu da miktar bu? Torrent'i 6 aylığına getirince görevi kabul etmiyor muydu? Yardımcı olmayı kabul ediyordu, 1. adam olurken mi şartları vardı? Hem adama kendi etiketini verdin, hem de x takımla anlaşsa dahi bu tazminatı ödemekle yükümlüsün.

Bedava para. Torrent'in yerinde olmak vardı. Havadan tazminat kazanmış oluyorsun ve yeni bir takımla anlaşma umudun oldu. Galatasaray etiketi ona eminim ki en kötü ihtimalle La Liga'da orta sıralarda bir takım verecek. Sen de bu tazminatı öderken zorlanırken, belki transferde yapmayı düşündüğün 1 hamleyi yapamayacaksın. Tazminatlar üst üste bindiğinde rakam artıyor. Sonra da neden ibra olmadım. Neden olasın?

Torrent'le yolların ayrılacağı belli artık. Sezon sonu burada olmayacağını o da biliyor. Bu ayrılığı da Burak Elmas gerçekleştirecek. Son 3 hafta demeyin, 1 gün daha kalması hata. Son 3 haftada ne gibi bir motivasyonu olacak? Bugün gitse ve örneğin sezonu Hakan Balta tamamlasa, en azından yeni ve genç isimleri görür, son 3 hafta adına motivasyonumuz olurdu. Kalan 3 hafta acı vermeye devam edecek. Şu işi bir an önce bitirin.

6 yorum:

  1. Ben Burak Elmas'ın böyle bir cömertlik göstereceğine inanmıyorum. Elinden geldiğince bombaları döşeyip yeni yönetime olabildiğince fazla zorluk bırakarak gidecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarih kendisini affetmeyecek :(

      Sil
    2. Lafa gelince herkes "Aslolan Galatasaraydir" diyor ama bunu hareketleriyle gösteren kimse yok ne yazik ki. Kulubün cikarini kendinden önce dusunen benim hatirladigim son kisiler Fatih Terim, Mancini (kulup zor durumdayken tazminat alamam demesi) ve Dursun Özbek son dönemde baska kayda deger kimse yok ne yazik ki.

      Sil
    3. İcraatta herkes kendini düşünüyor maalesef.

      Sil
  2. burak elmas cebinden ödesin

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir