17 Mayıs 2022 Salı

Yeni gelecek teknik direktör kim olursa da, elinde Yunus Akgün gibi bir koz bulacak


Galatasaray - Adana Demirspor maçında, gelecek adına heyecan duyabileceğim tek isim Yunus Akgün. Kerem Aktürkoğlu gibi isimleri saymıyorum. Önümüzdeki sezon, "yeni" diyeceğimiz isimlerin peşindeyim. Torrent, bu tarz isimlere kapalı biliyorsunuz. Yeni sezonda takımda yeri olmayan ne kadar adam varsa, hepsini ısrarla sahada tutuyor ve onlarla devam ediyor. Lig bitti, hedef yok. Buna rağmen gelecek adına da tek bir hareket yok.

Sende yok, doğal olarak da sana dönecek olanlar "yeni" isim. Emre Akbaba için de heyecanlanırım. Onun da bu rotasyonda ciddi yeri olacak. Genç, tecrübeli diye de ayırt etmiyorum. Yunus Akgün'ün ise yeri daha özel. Kendisi adına müthiş bir sezon yaşadı. Ligin en iyilerinden biri oldu. Yaşı genç ve gelecek parlıyor. Kerem Aktürkoğlu / Yunus Akgün kanatları da çok şey vaat ediyor. +4 yerli diyeceğin ortamda, her 2 kanadını da, kalite ve potansiyeli yüksek yerlilerle geçeceksin.

Yeni gelecek teknik direktör kim olursa da, elinde Yunus Akgün gibi bir koz bulacak. Bugün parayla kolay kolay alamayacağın bir değer. Yunus Akgün'ü de en fazla 1 sezon takımda tutabiliriz diye düşünüyorum. O 1 sezonda, alabileceğimizin en iyisini alıp, piyasasını daha da yükseltelim. Onun da şu aşamada, Galatasaray'la geçireceği en az 1 sezona ihtiyacı var. Galatasaray da önemli bir etiket ve kendisini bu seviyede de kanıtlamak zorunda.

Galatasaray'a karşı yine boş geçmedi. Bitiriciliği ne kadar harika değil mi? Hiç bekletmeden, tertemiz ve sert bir vuruş. Adana'da oynanan maçta daha fazlasını da yapmıştı. Bazı noktalarda, Kerem Aktürkoğlu'nun da önünde. Bitiriciliği de o özelliklerinden biri. Kerem Aktürkoğlu da, Yunus Akgün de lig için 10 gol bandında. Kanatlarından en az 10'ar gol katkısı aldığında, hücum verimliliği üst seviyede olacak. 

4 yorum:

  1. Yunus ve Emre dışında Emin ve Metehan iyi sezon geçirdi.
    Gelecek sezon bu 2 stoperden birisini takıma monte edebilirsek
    çok iyi olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni gelen teknik adamın bu tarz avantajları olacak artık.

      Sil
  2. Yunus için sağ kanatta uçup kaçacak diye bir beklenti oluştu taraftarda bu yüksek beklenti ilk kötü maçta çocuğun üzerinde büyük bir yüke dönüşmez umarım. Hâlâ bazı eksikleri var çünkü. Kerem seviyesinin bir iki tık altında gibi geliyor bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yunus Akgün o olgunluğa ulaştı diye düşünüyorum :( Potansiyeli bence Kerem'in 0.5 tık üstü.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir