26 Ağustos 2022 Cuma

Paulinho & Galatasaray, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmışken


Paulinho'nun adı Beşiktaş ile de anıldı. Galatasaray'a da önerildiği söyleniyor. Hep diyoruz, menajer önerileri ve fırsat günleri. Henüz 22 yaşında, ciddi bir potansiyel. Leverkusen formasını, genç yaşına rağmen, uzun zamandır giyiyor. Şanslar buluyor, rotasyonda yeri var ama o kabuğu da bir türlü kıramadı. Her geçen zaman da, rotasyonun biraz daha derinliklerine doğru yürüyor. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmışken, fırsat olabilir.

Menajer önerileri geldiğine göre, belli ki ayrılığı kesin. Türkiye Ligi olur, ülkesi Brezilya'ya dönebilir. Ya da Bundesliga içinde devam eder. Mutlaka talipleri çıkar. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl var. Leverkusen, futbolcu ne kadar potansiyelli olsa da, bu ayrılığa izin verebilir. Galatasaray adına düşünmek lazım. Direkt 11 ya da rotasyon gibi düşünürsünüz. Kanatlardaki kalite ve rekabeti arttırmak lazım derken, gelecek adına da iyi yatırım.

Hızlı, hareketli, teknik özelliği olan bir kanat. Leverkusen dönemi, skora yatkınlığını pek gösteremedi tabii. Sol kanatta, kat etmeyi seviyor. Yatırım yapıp, potansiyelini parlatmaya çalışacaksın. O yeteneği var çünkü. Brezilya Milli Takımlarının alt yaşlarında, gelecek adına çok değerli görülen bir potansiyeldi. İyi bir yatırım olarak görürüm. Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Paulinho rekabeti de sana değer katar.

Kanat transferi konusunda büyük karışıklık var. 1 isim isteniyor da, adı geçen futbolcuların profilleri ve tarzları sürekli değişiyor. Geneli de kiralama ihtimali üzerinden konuşuluyor. Bonservisini alabileceğimiz, yatırım yapacağımız bir isim tercihim olur. Bu, bütün pozisyonlar için geçerli. Kiralama durumu, gün kurtarmak demek. Kimse olmuyorsa, buna da varım elbette. Son günlere doğru gelirken, transfer konusunda çok bir şey düşünemiyorum.

2 yorum:

  1. Israrla kanat oyuncusu yazılıyor fakat takımın şu an yabancı bir kanat oyuncusuna daha ihtiyacı yok. Madrid'den Eden Hazard gelmeyecekse eldekilerle idare edelim :))

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir